Kaksplus.fi

MENU

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Kyllä Barbiekin käy pissalla.

Uhma ja kuivaksi opettelu ei ole maailman helpoin yhdistelmä. Vaikka kuinka tunnistaisi lapsen herkkyyskauden pottailuun niin joskus ei vaan suju. Ja sitäpaitsi, miksi minusta tuntuu että ainut herkkyyskausi tuolla taaperolla taitaa olla herkkyys vedellä hernemaissipaprikaa nokkaansa joka asiasta. Olen aina sanonut että kyllä tytöt sitten viimeistään ala-asteella kuivaksi oppivat kun kaverit nauravat ja pilkkaavat vaippaa (musta huumori paras huumori) mutta kieltämättä piheys ja lähestyvät 3 vee synttärit ovat saaneet pienet pottapaineet tälle äidille. Nimenomaan äidille, neiti uhmalla ei näytä olevan mikään hoppu.

Taputuksia, tarroja, pastilleja, keksejä. Lahjontaa, kiristystä ja jopa kylmää kuria käytetty keinoina meidän harjoittelussa. Eilen potta innosti vasta sitten kun Barbiekin tuli viereen pissalle. Niin että sellasta tämä äitiys on, pissajuttuja ja raikuvia ablodeja parista tipasta potan pohjalla. Kyllä naapuritkin meinaan kuulee kun meillä onnistutaan. Yhdessä vaiheessa liputin jo päiväkuivuuden puolesta mutta ei, ei sittenkään ihan vielä. Hiljaa hyvää tulee ja jos omaa raskausaikaani muistelen niin sujuvasti lorahti housuun tältä parikymppiseltäkin. Että niin, opeta tässä nyt sitten tuo taapero kuivaksi kun ei itseltäkään näytä aina luonnistuvan.

Pissajuttuja tähän perjantaiseen, ihanaa viikonloppua kaikille! Minä pääsin tänään töistä jo 11:30.Olen ehtinyt tekemään viikonlopun kauppareissun ja nyt taidan pyhittää aikani kommentteihin vastaamiselle ja blogihommille. Samalla odottaen koska mammalasta tulee viesti että pimut ovat heränneet ja päästään yhdessä viikonlopun viettoon!

4 kommenttia :

  1. Hihih ihana sinä ♡ Ja joo kyllähän se niin on että lapsi oppii kun hänestä itsestään siltä tuntuu. Älä stressaa :)

    VastaaPoista
  2. Mä voisin puhua vaikka tunnin tästä aiheesta :D Meillä menty aika kivistä tietä. Meillä tavoite, että eskarissa hoituisi nämä asiat ilman huolta...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3