Kaksplus.fi

MENU

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Lompakosta löytyy apu kiiltävään naamaan!


Unohtuiko puuteri kotiin ja nokka kiiltää? Ei hätää, apu on lähempänä kuin arvaatkaan. Nimittäin lompakossasi!

Olin jo ihan unohtanut tämän yksinkertaisen ja hyvän niksin jonka joskus vuosia sitten taisin niksipirkasta bongata: Jos kasvot päivän aikana rasvoittuvat ja kiiltävät, painele niitä kuittipaperilla. Kuittipaperi imee rasvaa ihosta todella hyvin. Kannattaa testata, tämä todellakin toimii!

12 kommenttia :

 1. Eiiiii missään nimessä, ainakaan rutiinikäyttöön! :D Kuitit on ihan hullua ongelmamateriaalia, ihoon imeytyviä myrkkyjä täynnä (ko. syystä kassahenkilökunnalle suositellaan käyttöön hanskoja). Nenäliinasta tai vessapaperista irroitettu ohut "viipale" on paljon parempi vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mä odotinkin sun kommenttia;) joka muuten oli hyvä, en ole koskaan edes tiennyt että kuiteissa on jotakin kovin myrkyllistä! Aina oppii siis jotain uutta;) itse mietin niiden likaisuutta, ja siksi ei kyllä ruutinikäytössä ole mullakaan! :) silloin tällöin kun hätä ei lue lakia ;)

   Poista
  2. Voi ei, onkohan toi nyt hyvä vai huono juttu :D Aina se on pätemässä ;)

   Siis kyllä mäkin voisin kuvitella turvautuvani tähän, jos olisin vaikka hississä juuri menossa tärkeään tapaamiseen ja huomaisin peilistä naaman kiiltävän hulluna, eikä muksna olisi nenäliinaa tmv :D

   Poista
  3. Eiii kun ihan hyvällä mä tarkoitin<3 sen sun linkittämän (ja oikeastaan koko blogin jota koluan pikkuhiljaa läpi!!) ihonhoitokirjotuksen jälkeen mä paljon sua ja pidän sua ihonhoidon kunmingattarena!! :D!!!

   Poista
 2. Ajatus oman lompakon likaisista ja siellä kuukausia pyörineistä kappakuiteista kasvoillani ei tunnu kamalan hoikuttelevalta, mutta hätä ei tunne lakia! :) Hyvä vinkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hätä ei lue lakia, eihän se kyllä houkuttelekkaan jos kovin kulahtaneita ovat ;) :D kannattaa siis shoppailla paljon, jos tätä vinkkiä mielii käyttäää ;) on tuoreita kuitteja sitten aina tarjolla!

   Poista
 3. Vinkkinä jees, mut ekana tuli kans mieleen et onhan ne ny likaisia ku mitkä. Mielummin hikinen naama ku täynnä finnejä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo, jos on kovin altis iho lialle ja epäpuhtauksille niin en välttämättä kokeilis ;) ! mä taasen valitettavan paljon lääpin naamani käsilläni jote tätäkin uskallan hätä varana käyttää!

   Poista
 4. Täytyypä joskus "hätätilanteessa" muistaa! =) Mutta tosiaan ei kovin usein kannata, sillä kassakuitit sisältävät jotain syöpää aiheuttavia aineita =(

  VastaaPoista
 5. Rizlapaperit paljon parempia! Halpoja ja ajaa saman asian kuin puuteripaperit, monta kertaa halvemmalla vaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3