Kaksplus.fi

MENU

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Täydellinen tenavatähti Elvira.


En vain pysty käsittämään. Joka päivä huomaan katsovani esikoistamme Elviraa ja miettiväni miten jotain noin upeeta onkaam voinut maailmaan syntyä. Jokainen päivä myös päivittelen miten siitä pienestä nyytistä on voinut näin nopeasti kasvaa noin iso tyttö. Jo ihan oikea ihminen!

Elvira on sympaattinen, hieman ujo ja iloinen lapsi. Sen pienen ujon ulkokuoren alla kuitenkin kytee pieni tenavatähti, huomion keskipiste joka aika nopeasti putkahtaa esille uudessakin tilanteessa. Viime aikoina Elviran mielikuvitus ja leikin kehitys on ottanut aimoharppauksen eteenpäin ja se kyllä näkyy. Hän keksii mitä kummallisimpia asioita joita höpöttelee ja mitä ihmeellisimmistä asioista leluja. Viimeisin keksintö oli esiintymislava nukenpeitosta ja muovinen kaulimen pää toimi mikrofonina. Sitten meidän tenavatähti pisti laulaen ja raikaen monta päivää. Ja kaikkialla. Tässä hieno tyylinäyte:


Lupasin kirjoittaa Elvirasta 2,5 vuoden iän kunniaksi kattavan kuulumispostauksen mutta sanat ovat hukassa. On vaikea tiivistää tuollaista luonnetta ja kehittymisen vauhtia postaukseen tai edes pariin. Ehkä tyydymme tälläisiin pieniin pätkiin tästä lähtien. Haluaisin kailottaa koko maailmalle kaikkia Elviran hassuja tempauksia ja lauseita joten ehkä niitä satelee jatkossa enemmänkin tälläisinä pieninä postauksina. Ja kun ne on niitä asioita joita haluan muistaa ikuisesti. Ja näitä asioita varten tämä blogi on alunperin avattukin. Mutta turhan höpötyksen jälkeen on kyllä todettava: meillä upea tyttö. Ulkoisesti mutta erityisen kaunis ja upea hän on sisältä. Kumpa vaan me emme häntä kasvatuksellamme pysty pilaamaan...! Haha...4 kommenttia :

Kiitos kun kommentoit <3