sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Maalaisjuntti kaupungissa: 2+ verkostotreffit!


Lauantaiaamuna starttasin auton kohti Helsinkiä. Tai tarkemmin sanottuna kohti Turun skanssia josta kyydin suurkaupunkiin meille oli luvannut ihana Elsa. Päämääränä oli hotelli Holiday Inn jossa meillä oli blogi treffit muiden kaksplussan verkostolaisten kanssa. Treffit olivat minulle ensimmäistä laatuaan, enhän  ole plussalaisena ollut vasta kuin kuukauden päivät. Ja muutenkin oli nneitsytmatkallani blogitapahtumien suhteen. Oli ihan superia päästä juttelemaan yhteistyökuvioista, kuvaamisesta ja kävijämääristä muiden yhtä intohimoisten ihmisten kanssa. Hiljaista hetkeä ei todellakaan tarvinnut kokea!

Reissu nostatti taas kovasti intoa tätä niin rakasta harrastustani kohtaan. Vain toinen bloggaaja voi tietää miten kutkuttavan hienoa ja koukuttavaa tämä homma on ja valitettavasti ystäväpiiristäni ei löydy ainuttakaan bloggaava henkilöä. Pikkuhiljaa olen saanut onneksi tutustua mitä hienoimpiin kirjoittajiin harrastukseni kautta joten olen aika pähkinöissäni kun näistä hommista heidän kanssaan pääsen juttelemaan! Rakkaus lahjiin yhdistää ja sitä rataa..


Ohjelmassa meillä oli ruokailu jonka yhteydessä pidimme pienen esittelykierroksen jokainen. Blogin nimi ja sitä rataa. Tiedättekö, on hyvin vaikea yhdistää blogeja ja kasvoja toisiinsa noin niinkuin livenä. Ja hassua kuulla, millainen ääni sillä kaikella tekstillä oikeasti on. Helposti jokainen meistä luo netin välityksellä tietyn mielikuvan ihmisistä ja on aina hauska livenä huomata ettei se välttämättä ole yhtään sinne päinkään. Ja toisaalta, joskus se osuu juuri nappiin.
Ruokailun jälkeen jutustelimme ja kuvailimme ihania goodiebageja jotka saimme kotiin vietäviksi. Olimme saaneet myös Noshilta vaate-esittelyn osana päiväämme ja täytyy kyllä sanoa että olisin voinut tilata ITSELLENI melkein kaikki naisten vaatteet. Vaate-esittelyn jälkeen osa porukasta lähti vielä johonkin puistoon jatkoille (älkää kysykö mikä, tämä maalaisjuntti hädin tuskin tiesi olevansa Helsingissä...) mutta me lähdettiin turkulaisten kanssa jo kotio päin. Ajatuksena että ehdimme pusuttelemaan lapset läpimäriksi vielä ennen uniaikaa! 


Yhteistyössä:
Rankka mutta kiva päivä, ensi kerralla sitten täällä turun päässä vai mitä ? ;)

Tunnistitteko kuvasta kaikki bloggaajat?
Jos ette niin tässä alla lista huipputyyppejä:
(Klik vaan blogin nimeä!)

Miia Metso

14 kommenttia

 1. Voi, että olet niin kaunis ja upea Laura! :) Ja niin hoikassa kunnossa sekä hyvinvoivan näköinen. :)

  VastaaPoista
 2. Terkkuja kaikille bloggaajille, hienot bloginimet teillä kaikilla. Jatkakaa vaan, terv. Lauran äiti😊

  VastaaPoista
 3. Ääk oot kyllä ihan huipputyyppi, terkkuja vaan kaikille sun lukijoille että rehellisen, aidon (ja äänekkään) ihanan Lauran blogia luette! ♡

  Turku ABSOLUTELY ;)

  VastaaPoista
 4. Oli huippu päivä, taas :) Oli kiva nähä! <3 Elsan kanssa samoilla linjoilla, ihana ja rehellinen. Tosi kauniskin vielä :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä oli tosi kiva tavata ja jutella lauantaina. Oli ilo tutustua sinuun! Toivottavasti vielä törmätään.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.