lauantai 4. kesäkuuta 2016

Täysin kemikaalintonta monitoimirasvaa vauvallesi!


Minusta on pikkuhiljaa kuoriutumassa pieni hippimutsi. Rauhaa ja rakkautta. Ei vaan, nykyään joka tuutista tiedotetaan kemikaalien haittallisuudesta ja pikkuhiljaa olen itsekkin alkanut kiinnittämään huomiota parempiin valintoihin. Enkä kyllä pelkästään kemikaaleissa vaan myös esimerkiksi kotimaisuudessa. En fanaattisesti, mutta pienin askelin kohti parempaa huomista. Jos voin tehdä jonkun asian paremmin niin tottakai, on ajatustapani tässä asiassa. Eniten huomiota kiinnitän lapsiini ja heihin kohdistuviin valintoihin. Nyt olen luonnonkosmetiikan maailmasta löytänyt niin loistavan monitoimituotteen joka sopii täydellisesti myös ihan vauvalle! Nimittäin Shea voi. Eli karitevoi. 

Sheavoi on kasvisrasva, joka valmistetaan Afrikkalaisen karitepuun eli voipuun pähkinöistä. Täysin siis luonnontuote vailla kemikaaleja. Sheavoi sellaisenaan ei myöskään tuoksu juuri miltään, sopii siis myös herkkänokkaisille. Koostumukseltaan sheavoi on aika tujua mutta sulaa iholle öljymäiseksi kuten kookosöljy. Tosin ei jätä ihoa yhtään niin öljyiseksi kuin kookosöljy, sheavoi sotkee paljon vähemmän! Ja vauvalle (toki muille myös!) tänä on oikea monitoimituote:Kostuttaa herkkää ihoa tehden siitä todella pehmeän. 

Suojaa hivenen auringolta, luonnollinen suojakerroin 3-4.

Sinkkivoiteen korvaaja. 
Toimii ärtyneelle vaippa-alueelle yhtä hyvin ellei paremminkin kuin sinkkivoide. 
Testattu ja todeksi todettu!

Myös minun rutikuivat sääreni rakastuivat sheavoihin. Kunnon painetestiin tämä ihmerasva pääseekin talvella meidän perheessä taaperon hivenen atooppiseen ihoon. Tämänhetkisten testitulosten perusteella voisin vannoa että toimii paremmin kuin yksikään tähänastinen rasva. Katsotaan miten käy, sheavoi vs. taapero taistossa. Mutta jokatapauksessa, meidän perheraati suosittelee!


14 kommenttia

 1. Meillä jo pitkään ollut käytössä, ihan parasta rasvaa :) Laadultaan parasta olen saanut Helsingistä Natural Beauty Shopista, missä on aitoa itä-Afrikkalaista karitea. Ei oo käsitelty eikä lisätty pehmentimiä eikä mitään. Ihan vinkkinä vaan siis, jos haluat kokeilla erilaisia. Tuo teillä käytössä oleva ei ole minulle tuttu, täytyy joskus testata :)

  ps. toimii myös atooppiseen ihoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :)tämä rasva ei sisällä myöskään mitään muuta kuin pelkkää karitea! :)

   Poista
 2. Tää on meillä nyt kovassa käytössä! Jo toinen purkki menossa. Sitä käytetään vaippa-alueen punoitukseen, miehen ihottumaan ja omaan kuivaan ihoon. Ihan huippua :)

  VastaaPoista
 3. Mistähän tämmöstä löytyy? :) jospa toimis munkin rutikuiviin sääriin!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan että mistä tätä voi ostaa ja minkälaisella hinnalla suunilleen? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä putilo on ruohonjuuresta, n.15 e maksoi mutta karitevoita voi ostaa myös palana ja notkistaa itse, pääsee halvemmalla! :)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä, täytyy metsästää sheavoita jostain kunhan saa edellisiä rasvoja kulutettua loppuun.

  Mulla onkin joskus ollut jotain jossa sheavoita ollut mukana, ja oon tykännyt, mutta ei koskaan tällein "raakana" :D ja kotimaisuus aina plussaa, toivottavasti hinta siitä huolimatta kukkarolle sopiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä edullinen siihen nähden että tuntuu tosi riittosaöta! :) ja kuten yllä jo mainitsin, saa tehtyä myös itse! :)

   Poista
 6. Tämä oli yksi ensimmäisiä tuotteita, joita muutama vuosi sitten valitsin verkkokauppaani, aivan ihana tuote! Meidän lapsilla tämä on päivittäisessä käytössä. Purkki löytyy myös lähes jokaiselta äitiystävältäni ja he ovat ihastuneet siihen täysin. Eli PikkuVanilja -verkkokaupasta ainakin saa :)

  www.pikkuvanilja.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.