lauantai 18. kesäkuuta 2016

Turkulaiset tampereella: sateinen päivä Särkänniemessä!


Me vietettiin tänään ihan super vaikkakin hieman kostea päivä Tampereella Särkänniemessä. Ammattiliitto Tehy sponssasi jäsenilleen sekä heidän perheilleen ilmaisen aamupäivän särkkiksessä. Menimme siis äitini siivellä, itse kun olen Superin naisia...Kaikesta aivopesusta huolimatta. Lähdimme aamulla tosi aikasin liikeenteeseen ja täytyy kyllä sanoa että tämä äiti on niin ylpeä tuosta pienestä taaperosta! Aivan älyttömän hyvin jaksoi mennä ja hurvitella koko aamupäivän. Alkukiukun jälkeen, tietenkin. Ei kai nyt ihan liian kilttinä voi koko päivää olla. Saattaa joku vielä luulla kipeäksi..

Vuosien tauon jälkeen mietin millainen paikka särkänniemi mahtaisi olla, mutta ihan yhtä kiva mitä ennenkin! Suurin positiivinen yllätys oli kyllä vauvaistuin huvipuiston karusellissa! Matilda oli niin innoissaan kun pääsi keinuvan humman kyytiin. Tosin hänen mielestään vauhti taisi olla liian löysä, sen verran jorattiin ja heiluttiin tuolissa. Meidän Elvira taasen on aika arkajalka ja aluksi luulin ettei hän mihinkään laitteeseen uskaltaisi mennä. Karusellin hevonen oli liian jännä, possujunan jonosta poistuttiin kesken kaiken kun ei rohkeus ihan riittänytkään. Alkujännityksen jälkeen hän kuitenkin uskalsi hienosti mennä tätinsä, eli minun siskoni kanssa eri laitteissa! Vaikka ensimmäiset sekunnit laitteen liikkuessa menikin hieman irvityksen ja hymyn sekasin tuntein.

Itse kävin tasan yhessä laitteessa josta on kuva tositteena: taikajoessa. Olen sen verran nössö että jo bussimatka saa minut pahoinvoivaksi joten jätin tällä kertaa sietokykyni testaamatta. Eikä siinä, nautintoa ja riemua sain kyllä ihan riittämiin omien lasten ilon katselusta. Parasta mitä tiedän! Ja olihan Särkänniemessä myös Mauri Kunnaksen Koiramäki joka oli aivan ihana paikka myös näin aikuisen silmin! Pienestä innokkaasta taaperosta puhumattakaan.

Koko reissu oli oikein mukava ja onnistunut vaikka vasta kotona huomasin kameranlinssin likaisuuden. Sen takia osa kuvista on hieman sumeita ja hassun valottuneita, aloittelija osaamiseni sekä keskittymiskykyni kuvankäsittelyasioihin ei ihan riittänyt korjaamaan tätä likanäppimokaa tällä kertaa. No mutta, välittyyhän niistä se tärkein: fiilis!

Reissu oli kiva mutta raskas joten taidan itse painua sohvalle katsomaan eilen julkaistua Orange is the new black tuotantokautta, ihanaa viikonloppua! <3

4 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.