lauantai 9. heinäkuuta 2016

Allerginen romantiikalle.


Ruusun terälehtiä sängyllä. Kamala sotku ja ne tuntuvat varmasti epämukavilta persposkien välissä.

Ruusukimppu keittiön pöydällä odottamassa. Se kuolee kuitenkin, kaktus olisi fiksumpi valinta.

Romattinen kosinta ravintolassa polvistuen. Kuinka kiusallista ja lässynlää höttöä.

Koko yön lusikka asennossa nukkuen. Tarvtisen tilaa, mene kauemmas.

Kahdenkeskeiset kynttiläviini illalliset. Ruoka maistuu samalta missä valaistuksessa tahansa ja viiniä parempi ruokajuoma on vesi.

Julkinen hellyydenosoitus tai pussailu. Ihmiset katsoo, ei kiitos.

Isot häät jossa kaikki asiat keskittyvät meihin ja meidän rakkauteen. Ei kiitos. Isot bileet jossa kaikki läheiset ja kaikki osallistuvat illan ohjelmanumeroihin, KYLLÄ KIITOS!

Välillä oikeasti tulee tunne että olen maailman epäromanttisin ihminen. Liika romantiikka saa minut suorastaan oksentamaan tai vähintäänkin kakomaan. Kaikken lässynlässynlää humpuukin sijaan arvostan niitä arjen pieniä tekoja. Täytetty tiskikone saa minut paremmalle tuulelle kuin 1000 euron timanttisormus. Lelut lelukorissa, valmis lounas tai imuroitu huusholli saa minut paljon paremmalle tuulelle kuin tuhannet ruusukimput tai sydäntä pitelevät nallet. Ne arjen pienet teot, ne on niitä jotka merkkaa meikäläiselle.Eräänä iltana kävelin tyttöjen iltatoimien jälkeen alakertaan ja rappusten päässä oli pieni valkoinen paperi ja Fanta pullo. Lapussa kehotettiin minua istuutumaan sohvalle ja rentoutumaan. Kaikki lelut oli jo lelukorissa ja siellä se vaan jaksoi yksinään nukuttaa tyttöjä jotta minä saisin vain olla hetkisen. Tuli mukava ja lämmin olo. Olo että minua rakastettiin. Eikä siihen tarvittu ihmeitä tai suurta tilipussia. Arjen pieniä iloja.

Joko tuo mies teki sen hyvää hyvyyttään tai sitten hän tuntee minut jo liian hyvin jotta osaisi pelata omaan pussiinsa. Nimittäin tuli niin kiva olo että päätin vastavuoroisesti tehdä miehelle iltapalaa oman salaattini ohessa sen sijaan että olisin istunut sohvalle. Hyvin pelattu vai rakastettu...? Vain mies sen tietää... ;)


4 kommenttia

  1. Sama täällä! Kosinta vessapaperilla kertoo varmaan kaiken. :D

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa niin tutulta nuo sun ajatukset. Kukkakimppu merkkipäivänä ilahduttaa silti, erityisesti jos on mun lempparikukkia ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.