sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Hippasen hipimpi mutsi: Luonnollista puhdistusta herkälle iholle!


Olen jo aikaisemmin täällä purnannut kasvojeni ihon huonoa kuntoa. Olen koittanut etsiä ratkaisua pulmaan jo pidemmän tovin, vaikka suurimmaksi osaksi luulen iho-ongelmien olevan viime vuosien hormonimuutosten syytä. Toivon että ajan kanssa asiat ratkeavat mutta sillä välin olen yrittänyt löytää ratkaisua kosmetiikan puolelta. 

Ihoni on aina ollut todella herkkä ja tarkka ettei mikä tahansa kosmetiikka käy. Varsinkin kasvot. Mitä enemmän hajusteita, sitä pahempi punoitus ja hilseily. Tuossa taannoin Ruohonjuuressa käydessäni eksyin putiikin saippua osastolle ja bongasin sieltä tarjouksesta kasvoille tarkoitettua puhdistussaippuaa. Olisiko siinä ratkaisu herkän ihoni puhdistukseen? Nimittäin viime aikoina joka kerta suihkun jälkeen iho on ollut punainen ja todella ärsyyntynyt. Vahvat puhdistusaineet ärsyttävät, hellävaraiset eivät tunnu puhdistavan tarpeeksi hyvin. Tästä saippuasta olen kuitenkin löytänyt ratkaisun pulmaan! Postaus ei ole yhteistyö enkä hyödy linkkien klikkailusta!"Syväpuhdistaa ihoa poistamalla lian ja meikinjäämät. Kosteuttaa ihoa ja palauttaa iholle sen luonnollisen tasapainon.

Käyttö: Kostuta kädet ja hiero saippua runsaaksi vaahdoksi. Hiero kasvoille ja kaulalle poistaaksesi lian ja meikin jäämät. Huuhtele lämpimällä vedellä. Sopii päivittäiseen käyttöön. 

Nurme Purest Beauty on virolainen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet ovat 100% käsintehtyjä ja ne valmistetaan Virossa. Nurmen tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntä-, väri tai tuoksuaineita.

Käsintehdyt saippuat on valmistettu kylmäpuristustekniikalla. Pääraaka-aineet ovat oliiviöljy, kookosöljy ja palmuöljy. Tuotteissa käytetään myös monia muita kasvisöljyjä, yrttiuutteita ja kasvinosia. "

Teksti lainattu Ruohonjuuren nettisivuilta.

Olin aluksi aika skeptinen tuotetta kohtaan mutta hei, yrittänyttä ei laiteta. Minua arvelutti suuresti sana saippua joka kuulostaa kaikelta muulta kuin hellävaraiselta vaihtoehdolta kasvoille. Jokaiselle varmasti on tuttu se nahkea olo palasaippuan jälkeen joten olisiko se muka hyväksi kasvoille? Toinen asia joka minua mietitytti oli saippuan vahva tuoksu. Herkkä ihoni ei todellakaan tykkää hajusteista ja tuoksu oli todella voimakas. Niin voimakas että koko kylpyhuone tuoksui ensimmäiset päivät aika vahvasti.Skeptisyyteni osottautui kuitenkin täysin turhaksi. Kasvot tuntuvat puhtailta mutteivat kiristä saippuoinnin jälkeen. Voimakas tuoksu hälveni saippuasta aika nopeasti ja enää jäljellä on todella mieto tuoksu. Mitä puhdistusominaisuuteen tulee niin kyllä toimii! Uskallan jopa väittää, ettei meikkini ole koskaan aikaisemmin lähtenyt yhtä vaivattomasti naamastani! Iho tuntuu rasvoittuvan paljon vähemmän eikä ärtyneisyyttä ole enää havaittavissa suihkun jälkeen ollenkaan. 

Pienet näppylät eivät kuitenkaan kaikki ole kaikonneet tämän muuten niin loistokkaan saippuan myötä. Ihoni on selkeästi paremmassa kunnossa, mutta ei tämä ihan ihmeitä ole tehnyt. Joskaan en sitä edes odottanut, aika parantaa haavat joten ehkä vielä joskus saan takaisin sen helppohoitoisen ja näppylättömän naaman. Uuden ja luonnollisen saippuan myötä olen jo ottanut askeleen oikeaan suuntaan.

Saippuassa minua vetää puoleensa paitsi luonnollisuus sekä toimivuus mutta myös sen ekologisuus. Saippua on todella riittoisaa eikä siitä synny juurikaan jätettä: pakkaus on kierrätettävää pahvia! Hinta on hivenen kalliimpi mitä aikaisemmat markettituotteeni mutta pitkällä aika välillä palasaippua tulee paljon halvemmaksi sen riittoisuuden vuoksi. 

Suosittelen!


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.