torstai 28. heinäkuuta 2016

Lomareissu lasten kanssa ei ole kovin rentouttavaa...


...mutta sen kaiken arvoista.

Parin tunnin ajomatka kahden pienen lapsen kanssa. Luvassa kitinää sekä tylsistymistä. Puutuneita pyllyjä ja Netflixin piirrettyjä. Lahjontaa keksien ja lastenlaulujen avulla. Perillä odottaa kasa hyttysiä ja vaarallinen järvi. Lapset kiukuttelevat edelleen koska ovat väsyneitä eivätkä saa mennä minne lystäävät.

Hikinen ja kuumankostea puuhamaa reissu pienten lasten kanssa. Kitinää, vaipanvaihtoa ja paahtavan auringon lisäksi tuskahikeä. Jonottamista malttamattomien lasten kanssa ihmispaljoudessa. Päikkäriaikoja ja huutoa.
Ihanalta kuulostaa eikö? Ihanaa se olikin. Nimittäin viime viikonlopun reissu Tinon siskon perheen kanssa mökille sekä Puuhamaahan. Kaiken tämän kiukkushown unohtaa heti kun näkee oman lapsen riemun kun saa juosta serkkupojan kanssa kuin päättömät kanat. Riemu kun saa ensikosketuksensa järveen ja pääsee läträämään. Riemua hienoista laitteista, Puuhanallesta ja jäätelöstä. Lasten nukkuessa parannettiin maailmaa ulkona yömyöhään viinilasin äärellä. Vaikka ääneen puhuimme miten masokistista touhu oli neljän alle kolme vuotiaan lapsen kanssa. Olisi lottovoitto nimittäin jos koko kööri nukkuisi aamulla edes kahdeksaan saakka. Mutta siitä huolimatta siellä istuttiin ja nautittiin Suomen suvesta. Mietimme miten kolmen vuoden päästä rentoutuineina istuisimme samoilla tuoleilla ja lapset leikkisivät kauniisti keskenään. Pohdinnan jälkeen oli kuitenkin pakko todeta: Niin, ja silloin me valitamme kun ei ole mitään tekemistä.
Lasten kanssa reissaaminen ei ole maailman rentouttavinta hommaa. Hermot kiristyvät enemmän tai vähemmän aina välillä mutta se oman lapsen ilo. Se on parasta. Ja se jos mikä jyrää kaiken alleen.

P.s Rakas, taas kerran kamerasta löytyi pari "vahinkolaukausta" meikäläisen ahterista. Ettäkö ihan canvastaulun haluaisit? Odotahan vaan joululahjaasi..<3

4 kommenttia

 1. Milloinkas olette tulossa Muumimaailmaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luultavasti ensi viikon keskiviikkona tai tämän viikon lauantaina! :) Katsotaan vähän miten säät sallii ;) !

   Poista
 2. Komppaan! Se on hiton rankkaa, mut on se myös hauskaa. 😄 Ja meillä on vaan yksi..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.