maanantai 8. elokuuta 2016

Kohta äidin on turvauduttava googleen...


Eilen seisoimme tyttöjen kanssa rintarinnan avonaisen ikkunan luona. Kuuntelimme sateen ropinaa ja katselimme maahan putoavia pisaroita. Kaukainen jyrinä sai ensin taaperon säikähtämään, sitten naurahtamaan. Olimme lähekkäin ja silittelimme toisiamme. Hiirenhiljaa, ihan vain katselimme sadetta. Kunnes kyselyikä rikkoi hiljaisuuden?

Äiti, mistä sade tulee?
Pilvistä.

Äiti, mikä tuo ääni on?
Ukkonen.

Äiti, mistä ukkonen tulee?
Pilvistä.

Äiti, miksi sataa vettä?
Koska pilvet tulivat liian täyteen. 
Välillä niiden pitää tyjentää ylimääräinen vesi pois.

Sateen tuijottaminen jatkui ja äiti hymyili tyytyväisenä. Jes, vielä on aika kun äiti tietää kaiken. Vielä hetken äiti on viisas ja vielä hetken äiti ihan oikeasti osaa vastata taaperon esittämiin kysymyksiin.  Ja vielä äidin tietotaito tuo tarpeeksi kattavan vastauksen joka kelpuutetaan. Kysymykset eivät tule kuitenkaan lähivuosina loppumaan joten Luojalle kiitos älypuhelimista ja Googlesta. Äiti voi olla aina viisas. Pienen äkillisen vessatauon jälkeen jos oikein kiperä kysymys osuu kohdalle. Vessan oven takana on hyvä kaivaa salaa Google esiin...Miten sitä vanhemmat ovat ennen selvinnetkään ilman Googlea?


4 kommenttia

  1. Nää sun kirjoitukset on niiiin hyviä! 😍Toivottavasti sä jatkat blogin kirjoittamista, etkä vaihda (ainakaan kokonaan) vloggaamiseen, mikä nyt on ilmeisesti "pinnalla"..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ihanasta kommentista! <3 ja älä pelkää, mä en ole menossa täältä minnekkään ;) varsinkaan tekemään videoita, ei ole mun juttu vaikka tooooosi harvoin niitä saattaaa täälläkin näkyä :p

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.