tiistai 27. syyskuuta 2016

Helppo syysaskartelu kaiken ikäisille lapsille!


Tarvitsette vain sormivärejä ja valkoista paperia!

Omassa malliaskartelussani puunrunko on tehty siveltimellä ja värikkäät lehdet sormella. Sattumalta yksi päivä tytöt toivat perhekerhosta melkein samanlaisen askartelun ja siinä oli puunrunko revitty sanomalehdistä. Toimiva idea sekin! Töissä taasen (jossa tämänkin mallin sutaisin) teemme lasten kanssa yhteensä neljä puuta tämän kauden aikana. Jokaiselle vuodenajalle oma puu hieman erilaisia askartelutyylejä käyttäen. Ajattelin jatkossa aina välillä laittaa blogin puolelle yksinkertaisia ja helppoja askarteluja joita kotona tai töissä teemme. Tälläisiä jonka toteutukseen ei tarvita päiväkodin tai sinooperin tarvikevarastoa taikka montaa tuntia aikaa.

  Kiinnostaisiko sellaiset askarteluideat?

16 kommenttia

 1. Kiinnostaa! Nyt kun oma lapsi alkaa olla sen ikäinen että jaksaa keskittyä ja innostuu näistä niin ideat on tervetulleita.

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Lisää näitä! Ihanan yksinkertainen idea ja kaunis lopputulos!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mekin askarreltiin vastaava elokuun lopulla. Maalasin siveltimellä rungon ja meidän 3kk ikäinen poika "maalasi" lehdet jalkapohjilla, eli puun lehdet olivat jalkapohjan muotoisia oranssin, keltaisen ja vihreän sävyissä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea😊 itsellä kotihoidossa 3 ja 1 vuotiaat eli just kaikki yksinkertaiset ja helpot askartelut kiinnostaa. Tuntuu välillä aina et oma pää aivan tyhjä😄

  VastaaPoista
 5. Kiva idea tuo, että jokaisena vuodenaikana tehdään erilainen puu!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana idea, pääsee kyllä kokeiluun hetimiten. Ja kyllä laita ihmeessä askartelu ideoita lisääkin tänne! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.