tiistai 20. syyskuuta 2016

Se hetki kun toivot ettei lapsesi osaisikaan puhua osa 4 !

Täältä löytyy osa 1osa 2 ja osa 3 !

Tiedättekö sellaiset yleiset vessat joissa seinät on lattiasta sekä katosta irti? Rivi pyttyjä ja pienet ohuet metalli seinät pystytetty näkösuojaksi. Sellaiset on läheisen kauppakeskuksemme yleisissä vessoissa. Tästä tapahtuneesta on jo tovi aikaa, aika ennen kuukuppia.

Minulla oli naisten vaivat, tuttavallisemmin menkat. Menimme Elviran kanssa samaan vessakoppiin hoitamaan asiamme koska lastenhoitohuone oli varattu. Elvira näki verisen siteen ja koska sana kuukautiset ja veri olivat hieman vieras käsite tuolle taaperolle, huusi hän hyvin kuuluvaan ja selkeään ääneen: 

Äitiii, sun housuissa on kakkaa! 
Kato äiti, kakkaa hyyyyiiii!

Yleinen wc ei todellakaan ollut sillä hetkellä tyhjä. Onneksi oli sentään ne metalliseinät siinä jotta paloauton tavoin kirkuva naamani ei ihan kaikille paistanut. Vuoden mutsi palkinnon saaja ehdokkaana yritin pelastaa tilannetta sopertamalla jotain ei rakas kyllä se on sinun vaippasi jossa on kakkaa kun en kertakaikkiaan siihen hätään mitään selitystä keksinyt. Odotimme tovin jotta puna kasvoiltani edes hieman laskisi (tai kakkakommentin kuulleet ihmiset ehtisivat pois ja saisin säilyttää kasvoni) ja poistuimme vähin äänin käsien pesun kautta ulos.


15 kommenttia

 1. VOI EI! Odotaan niin kauhulla tätä puhevaihetta meillä! :D

  VastaaPoista
 2. Hahahaha!! Pahinta ja parastahan näissä on se, että hävettää niin vietävästi juuri sillä tapahtumahetkellä, mutta nauraa lähes katketakseen asialle jälkeenpäin :D Mä olen omassa blogissani kirjaillut näitä lasten sanomisia tunnisteen "lasten suusta" -alle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eka on silleen oumai ja lopuksi jo naurattaa :D sitten joskus...

   Poista
 3. Hahaha voi ei, nyt oli kyllä pakko naurahtaa :D Mä odotan niin kauhulla, että Evelyn keksii myös jotain yhtä hassua ja nolaa mut julkisellapaikalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tää kyllä näin jälkikäteen naurattaa aika pahasti :D

   Poista
 4. Voi apua:D nuo on niiin kamalia juttuja just sillä hetkellä!!!

  VastaaPoista
 5. Ei tuota oikein olisi saanut silläkään pelastettua, että olisi iloisesti korjannut "Kulta, ei se ole kakkaa, se on vaan kuukautisverta!" Tämä visio ja sen seurannaisvaikutukset "Mitä on kuukautisveri? Hyi, apuaaa! Verta! Hyi!" naurattavat minua jostain syystä näin väsyneenä vielä lisää... Kauhunsekaisella hykerryksellä odotan tuota puhevaihetta itsekin.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.