torstai 6. lokakuuta 2016

Elvira Maria Helena 6.10.2013.

Tasan kolme vuotta sitten olin ollut äiti melkein 12 tuntia. Eräänä kauniina syksyisenä sunnuntaina kello 9:12 putkahti maailmaan täydellinen pieni ihminen. Tai putkahti ja putkahti, ei se ihan niin helppoa ollut miltä sana putkahti antaa ymmärtää. Pieni täydellinen tyttäreni.

Tänään tämä tyttö täyttää kolme vuotta. Edelleen yhtä täydellinen kuin kolme vuotta sitten. Tai oikeastaan joka päivä täydellisempi. Kolmessa vuodessa hän on kasvanut paljon senttejä sekä kiloja. Eniten kolmessa vuodessa on kuitenkin tainnut kasvaa tämä äiti. Ihmisenä, äitinä ja naisena. Sanotaan aina että lapset tarvitsevat vanhempiaan mutta aika usein tuntuu että oikeasti me vanhemmat tarvitsemme enemmän lapsiamme. Henkinen kasvu pienen tyttöni myötä on ollut jotain aivan uskomatona. 

Saan päivittäin seurata sivusta yhden maailman kauneimman tytön elämää. Niin kaunis, niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin. Hänen sielunsa, sydämensä ja ajatuksensa ovat puhdasta kultaa. Elämä ilman häntä olisi kovin kurjaa ja harmaata. Ethän ikinä ota häntä minulta pois? Ethän anna pahan maailman häntä ikinä voittaa? Ethän ikinä vie hänen viattomuuttaan ja aitouttaan pois? Ethän ikinä anna hänen sydämensä kovettua? Ethän ikinä anna tuon elämänilon kadota? Maailma ja Sinä, olkaa molemmat hänelle armollisia.

Hyvää syntymäpäivää Elvira Maria Helena. 
Olet niin rakas minulle ettet tule koskaan sitä ymmärtämään.


8 kommenttia

 1. Onnea Elvira <3 Niin kauniisti kirjoitat <3

  VastaaPoista
 2. Hei teilläki on sama synttäripäivä! Onnea pikkuneidille :)

  VastaaPoista
 3. Onnea pikku-neidille :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihanaa synttäriä Elviralle vielä täälläkin <3 Mua itkettää täällä jo valmiiksi kun kohta on joulukuu ja meidän Evelyn täyttää myös jo kolme vuotta. Aika kuluu niin nopeasti!

  VastaaPoista
 5. Onnea 3-vuotiaalle ja äidille myös! Ihana ikä. ❤ Ja tosiaan tuntuu, että enemmän lapset ovat minua kasvattaneet kuin minä niitä.

  VastaaPoista
 6. Elvira kiittää kaikkia onnitteluista ihan hirveästi <3 luin hänelle kaikki kommentit ääneen ja hän hihitteli jokaista tyytyväisenä <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.