maanantai 31. lokakuuta 2016

Haaste: Miltä näyttää käsilaukkusi sisältö?


En ole ikinä ymmärtänyt luksuskäsilaukkujen ostajia. Ei siinä, ihminen saa pistää rahansa mihin itse tykkää, mutta miten ihmeessä te naiset pidätte luksuslaukkune kunnossa? Eihän kallis käsilaukku tosin ole tae siistille sisälölle, mutta siellä tonnin laukussa tuskin majailee puolikkaita ruisleipiä tai likaisia lasten sormikkaita kuten allekirjoittaneella. Miten ihmeessä te naiset pidätte käsilaukkune järjestyksessä tai edes melkein? Tänään lääkärin odotushuoneessa istuskellessani ja laukun pohjalta löytynyttä hivenen kuivahtanutta puolikasta rusina-askia lounaaksi nauttiessani naureskelin sylissäni avautuvaa kaaosta. Noh, ainakin käsilaukun hukkuessa löytäjä voi arvata omistajan olevan äiti ja ei niin kovin järjestelmällinen sellainen..Tässä pieni pala minun kaaoksestani jota niin hartaasti kannan mukanani päivittän (sisältäen pari must have hankintaa äidille ja muille kassikaaosalmoille)Nämä kaikki paperit löytyivät kassin pohjalta (häpeän myöntää mutta pari jopa puuttuu tästä kuvasta..). Suurin osa kuitteja mutta näytti siellä yksi neuvolan asiakaspalaute lappukin olevan. Hupsista.

Särkylääkettä. Jokaisen mutsin must have talossa jossa ei niin aina nukuta. Tai sitten jos nukutaan niin taaperon ehdoilla perhepedissä mikä tarkoittaa tilanpuutetta ja jumittunutta niskaa. Varma päänsäryn aiheuttaja. Se on muuten kumma miten alle metrin mittainen ihminen voi viedä 160cm leveästä sängystä suurimman osan...Ja särkylääkkeestä tälläinen purkkimalli kaikille kaaossisarille siellä ruudun toisella puolen. Koska eihän ne foliohommelit pysy ehjinä tässä kaaoksessa.


Vesipullo. Jossa on iso korkki. Koska tätä korkkia voi käyttää lapsille mukina kun heille jano yllättää. Toki lapsesi voivat juoda suoraan pullon suusta mutta itsepähän ne kaikki keksileipärusina sattumat sitten nielet kun omaa kurkkuasi kuivaa...

Kasa lasteni vaatteita. Yksi tuubihuivi, likaiset sormikkaat ja pariton sukka. Päivällä näitä parittomia sukkia oli vielä kaksi mutten todellakaan tiedä mihin se toinen on ehtinyt päivän aikana kadota. 
Tottakai myös kukkaro joka sisältää miljoona kelakorttia. Tai ainakin siltä se tuntuu kun kesken virallisen puhelun joku kysyy lapsesi henkilötunnusta etkä juuri siihen hätään pysty  sitä muistamaan. Sitten yrität niiden miljoonan kortin keskeltä erotella ne miljoona (kolme..) kelakorttia ja etsiä sen oikean.  Ja parit avaimet kassista löytyy tottakai. Tärkeimmät ovat työavaimet joiden kuvien avulla voi hämätä omaa huutavaa lastani aika hyvin. Nämä työavaimet ovat tosin pienemmän kassin sisällä aina turvassa ja tämä pienempi kassi on sullottu kaaoskassiini. 


Niin ja tottakai nämä kaikki tavarat ja roskat ovat rytättynä laukun pohjalla. Pienistä taskuista ei ole mitään hyötyä silloin kun kassi lentelee miten sattuu ja vetoketjut unohtuu auki. Että miksikö en satsaa hintaviin ja hienoihin laukkuihin vaan nämä henkkamaukan parinkympin vehkeet kelpaavat? Eiköhän tämä postaus kerro syyn siihen vähän liiankin hyvin. Littaantuneet ja pohjaan liimaantuneet pastillit puuttuivat suureksi yllätyksekseni tällä kertaa kokonaan. Mutta ovat hyvin arkipäivää minun käsveskassani. Ja tiedättekö mitä tein kuin olin saanut tyhjennettyä sisällön sohvalle? En suinkaan siivonnut vaan tungin kaikki takaisin. Tottakai, koska tuli johonkin hoppu. Ehkä teen kassiini joulusiivouksen vielä ennen aattoa...

Haastan teidät kaikki paljastamaan omassa blogissanne tai kommenttikentässä käsilaukkune sisällön ihan sensuroimatta. Mitä sinun kassistasi löytyy?


6 kommenttia

 1. Hauska postaus! :)

  Tällä hetkellä mulla ei ole edes käytössä käsilaukkua. Yleensä hoitolaukku (nykyään kylläkin hoitoreppu) kulkee mukana ja siellä myös kukkaroni. Sieltä kyllä löytyy ihan samantyylistä kamaa kuivuneine rusinoineen :D

  VastaaPoista
 2. Hauska :D uskallankohan itse edes kunnolla kurkata omaani, ehkäpä täytyisi..

  VastaaPoista
 3. Toi sun lompakko on kyllä söpö! 😍

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.