sunnuntai 2. lokakuuta 2016

#Tb 3 years ago !


Tasan kolme vuotta sitten oli päivä jota nuori tuore pariskunta oli odottanut kuin kuuta nousevaa. Päivä, jolloin elämä ei ainakaan tulisi muuttumaan. Koska eihän kukaan laskettuna päivänä synny. Päivä jolloin ensimmäisen kerran sain sanoa: tänään on laskettu aika! Tasan kolme vuotta sitten esikoisen raskaus sai komeat lukemat 40+0. Muistan elävästi sen kutkuttavan fiiliksen kun ei tiennyt koska lähtö tulisi. Ehkä ensi yönä, ehkä kahden viikon päästä käynnistyksessä. Kuitenkin vielä neljä päivää odotimme kunnes heräsin siihen tunteeseen kun jotain tulvahti sänkyyn. Ensimmäinen reaktioni oli virtsarakon pettäminen kesken unien mutta pissa olikin lapsi vettä. Siitä 7 tunnin päästä näki päivänvalon maailman kaunein ihminen. Joka tosin sai viime kesänä tämän tittelinsä jakaa pikkusiskonsa kanssa.

Voi miten nuori ja pieni äiti tässä kuvassa on ensimmäisistä supistuksistaan kärsimässä. Jos nyt saisin palata tuohon hetkeen sanoisin tuolle Lauralle: Odota vaan, nämä pienet poltot eivät ole mitään verrattuna niihin helvetillisiin synnytyssupistuksiin. Mutta hei, siitä selviää ja sitä jopa tulee ikävä. Nopeammin kuin uskotkaan.

2 kommenttia

  1. Hih! Mulla ei kyllä ole ikävä niitä supistuksia vaikka toisista on aikaa 14v. Ässän syntyessä en ehtinyt kunnon synnytyssupistuksiin, kun päädyttiin sektioon. Mutta sitä ihanaa tunnetta kun saat käärön syliin, sitä tunnetta on ikävä. ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.