sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Terveisiä tien päältä!

Teretulemast tallinnaan! Tai siis heihei eesti sanottiin me tänään. Ollaan vietetty aivan mahtava viikonloppu perheen kanssa Virossa ja nyt huristellaan autolla kohti Turkua ja kotia. Reissaaminen lasten kanssa, huh huh. Niin upeaa mutta voi pojat miten raskasta. Tytöt jaksoivat koko viikonlopun todella upeasti vaikka ruokarytmit ja päiväunet olivat kaikkea muuta kuin säännölliset. Tapaturmilta ei tietenkään vältytty mutta onneksi aika pienin kuhmuin ja haljenneen huulen kanssa selvittiin. Vartti pois vauhdista Matilda, vartti pois vauhdista. Kotimatkalla laiva keinui niin hurjasti että vessat olivat täynnä pöntön halaajia mutta luojan kiitos meidän perhe välttyi tältä tragedialta.

Molemmat tytöt kuorsaavat kilpaa takapenkillä ja matkaa olisi vielä jäljellä rapiat sata kilometriä. Itse koitan sinnitellä hereillä koko matkan jotta uni tulisi heti kotona. On meinaan meikäläisellä perheen ainoa herätys aamulla. Toisaalta hyvin taktikoitu kun reissun pyykkihuolto ja laukkujen purkaminen jää jonkun muun harteille.

Postaus on näpytelty kännykällä joten rivit on miten sattuu ja kuvat yhdessä pötkössä. Palailen ensi viikolla vielä kunnon reissukuvien kera kun saan kaikki 300 kuvaa käytyä ensin läpi..Tässä kuitenkin muutamia otoksia joita kameran wifin kautta lähetin puhelimeeni. Luojalle kiitos nykyajasta. Ja blogistani jonka kautta tämän matkan saimme. Enemmän kuin upea kokemus!

6 kommenttia

 1. Ihanan näköstä :)http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Odotan innolla, että kuulen kaiken matkasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa !! :) yritän viikonlopun aikana saada kirjoitettua. Tai enemmänkin käytyä kuvat läpi, vähän reilu 500 niitä olis... :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.