tiistai 8. marraskuuta 2016

Kurjuutta ja kultaisia kersoja.


Terveisiä vuotavien nenien kommuunista. Flunssa on täällä, todella mahtavaa! Sarkasmia, todellakin sarkasmia. Kipeiden lasten äideiltä pitäisi laissa kieltää sairastaminen. Tai oikeastaan vanhemmilta ylipäätänsä, se on kyllä tarpeeksi rankkaa ilman niisto ja niiskutus sinfoniaakin. Mutta minkäs mahdat, kahden pienen lapsen äitinä sekä päiväkodin tätinä olen aika paljon rään kanssa tekemisissä yhden vuorokauden aikana.


No mutta, paskan päivän kruunaa onneksi paras seura. Eikä se päiväkään oikeasti niin kakka ollut. Huono ajokeli, aivan karmea. Flunssan jumittamat hartiani menivät vielä enemmän jumiin kun jännitin koska koslani kanssa löydyn ojanpohalta. Kesän jälkeen ensimmäiset liukkaat kelit tuntuvat todella liukkailta, kuin luistinradalta. Vaan selvisinpäs kunnialla töihin ja takaisin ja työpäiväkin oli oikeasti aika mukava. Ainahan se on, en voi hehkuttaa tarpeeksi mutta minulla on ehkä maailman paras työpaikka. Haastava, mutta niin ihana! Työpäivän jälkeen hain joululahjan minulta minulle, uuden objektiivin kameraan. Kotona minua odotti valmis ruoka ja rakas perhe. Väsynyt mutta onnellinen, se on tämän päivän fiilis. Kurja mutta niin ihana päivä takana. Flunssa vetää tämän naisen vähän maihin mutta eiköhän tämä tästä. Uskallan pysyä positiivisena ja väittää että huomenna on jo paljon parempi olo! Tai jos ei ole niin viimeistään ylihuomenna. Toivottavasti. 

Nyt häädän nuhan kulhollisella popcorneja ja pullollisella viime joulun glögiä. Ei hätää, siinä on päiväystä jäljellä vielä ensi vuoden puolellakin. Ei siis tarvitse jännittää vaihtuuko nuha ripuliin.

Meinasin toivottaa ihanaa maanantaita teille mutta taitaakin olla jo tiistai. Joten ihanaa tiistaita! <3


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.