tiistai 29. marraskuuta 2016

Punaa huuliin ja baanalle!


Työpaikan pikkujoulut, vihdoin perjantaina! Olen odottanut niitä kuin kuuta nousevaa koska työporukkani on aivan huippu enkä malta odottaa että päästään vähän rentoutumaan yhdessä! Hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja hyvää juomaa, cant wait! Kun äiti lähtee viihteelle niin se todellakin on viihteellä...

Asukriiseillyt olen viimeiset pari viikkoa koska jostain syystä bilevaatevarastoni on äitiyden myötä hieman huvennut ja bilepaidat ovat vaihtuneet yli suuriin neuleisiin ja pieruverkkareihin. Eiköhän tuolta kaapista kuitenkin jotain kolttua päälle löydy.


Viime viikolla ruokaostoksilla törmäsin hyvään tarjoukseen citymarketin kosmetiikkaosastolla: Maybelline New Youk meikit -40 ! "Törsäsin" rapiat viisi euroa ja ostin uuden huulipunan ihan pikkujouluja varten. Jos harvoin käy ulkona niin eikö sillon kuulu panostaa? Ainakin viiden euron verran...Olen kyllä sen verran out että en tiedä kutsutaanko tätä edes huulipunaksi vai joksikin muuksi kun on nestemäisessä muodossa ja huulikiillon tavoin levitettävää? Valaiskaa mutsia jos tiedätte! Kestosta en osaa sanoa mutta niin silkkisen ja kepeän tuntuinen huulilla että ai että! Tykkään maalata huulia mutta vihaan sitä tunkkaista ja raskasta tunnetta huulilla...Tarjous näyttää olevan vielä huomiseen saakka voimassa, vinkvink. Eikös ne veronpalautukset tulleet tänään ;)Olisipa jo perjantai!

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.