torstai 8. joulukuuta 2016

Äiti tubettaa!

Minun ei ikinä pitäisi käyttää lausetta "en koskaan". Koska se ei ikinä pidä paikkaansa. En koskaan hanki lapsia, kappas 3kk sen jälkeen testi näytti plussaa. Tässä yksi hyvä esimerkki monista en koskaan lupauksista.

Muistan miten tovi sitten sain blogiini kommentin jossa sanottiin että ihanaa kun en ole moneen muun bloggaajan tavoin vaihtanut blogia vloggaamiseen, eli toisinsanoen ruvennut tekemään youtube videoita. Vastasin jotain tämän kaltaista: Ei huolta, ei se ole minun juttuni. En minä ikinä niin tekisi.

Ja tässä sitä ollaan. Neljän vuoden bloggaamisen jälkeen menin ja avasin youtube kanavan. Blogi ei tule poistumaan mihinkään mutta hinku päiväkirjamaiseen tubekanavaan kasvoi niin kovaksi että oli pakko lähteä kokeilemaan siipiä sen homman parissa. Lähinnä siipien kantavuutta kokeilen, riittääkö innostus edes kuukauden päähän? Olen vähän sellainen go with the flow tyyppi ja innostus alkaa yhtä nopeasti kuin loppuukin...

Mutta millainen kanava? Päiväkirjamainen, äitiyteen ja lapsiin liittyvä. Huonoa huumoria, sotkuisia hiuksia ja arkisia ajatuksia. Sellainen. Äiti tubettaa ! niminen kanava.

Aluksi mietin kanavan perustamista blogin nimellä mutta koska innostus saattaa laantua ja kanava joskus poistua en tahdo sen olevan tässä rinnakkain. Aloitetaan outona, kiusallisena kokeiluna ja katsotaan mihin tulevaisuus vie. Mukavuusalueelta poistuminen on kuulemma terveellistä ja tätä tämä todellakin on. Kaikesta innostuksesta huolimatta. Oman pärstän tuijottaminen videolla on noh, aikamoista. Ehkä tähän tottuu?

Älkääkä pelätkö. En minä täältä mihinkään katoa. Lähes neljä vuotta kestänyt harrastus ehkä kertoo siitä, että tämä kuitenkin on se minun juttuni. Mutta en voi sanoa sitä maagista en koskaan. Lupaan että en ainakaan ihan hetkeen.

Niin joo, ja kanava löytyy TÄSTÄ!

2 kommenttia

  1. Huh, rohkea veto! Olen sanonut ihan samaa, että en todellakaan koskaan. Sanon edelleen, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Vielä toistaiseksi ajatuskin kauhistuttaa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.