perjantai 30. joulukuuta 2016

Jos lähtisin huomenna bailaamaan, lähtisin tässä asussa...
Jos lähtisin huomenna Turun yöhön juhlistamaan vaihtuvaa vuotta, lähtisin tässä mekossa. Kukkamekolla on hyvä taistella kaamosta vastaan eikö vain? Tänäkään vuonna me emme kuitenkaan lähde juhlistamaan vaihtuvaa vuotta aikuisten kesken, vaan juhlimme perheenä. Vaikka molemmat tytöt ovat vielä pieniä eivätkä juurikaan ymmärrä vielä juhlapyhien päälle on minulle tärkeää pitää juhlapyhät perhejuhlana. Mitä luultavammin tulee vielä uusia vuosia jolloin lapset ovat jossakin hoidossa ja me muualla, mutta tällä hetkellä ajatus juhlahetkistä ilman tyttöjäni tuntuu kurjalta. Baanalle ehtii mikä viikonloppu tahansa, uusi vuosi on vain kerran vuodessa. Eihän tytöt sen päälle vielä ymmärrä, mutta minä ymmärrän.

Olemme menossa Tinon siskon luo yökylään missä saunomme, syömme hyvin, pelaamme pelejä ja juomme keskiyöllä parit lasit kuohuvaa. Tätä ennen minun täytyy kuitenkin vetää naamariin aimo annos hunajaa ja valkosipulia jotta tämä pieni flunssa ei tästä enää pahene ja pääsemme huomenna liikenteeseen! Taas kipeänä, niinpä. Tule jo kesä!
5 kommenttia

 1. Ihana mekko ja vaaaau, oon ihan kateellinen kuinka hyvin sun päähä sopii hattu! :) t. haluaisin kans omistaa hattuihin menevän pään XD

  VastaaPoista
 2. Hieno asuste, äiti voi lainata joskus 😀

  VastaaPoista
 3. Siis tähän ei vaan voi sanoa muuta kuin; Wau! 👌❤
  Terkuin, mamma joka etsii taas omaa "tyyliään" joka ollut kadoksissa reilu 2v 😂😂

  VastaaPoista
 4. Kukkamekkokausi on AINA, oli talvi tai kesä! :)

  VastaaPoista
 5. Onpas kyllä kivan näköinen mekko, näytät hyvältä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.