maanantai 26. joulukuuta 2016

Meidän joulu.


Vatsa täynnä kinkkua, suklaa ähky ja suuri lelukaaos olohuoneen lattialla. Ei tarvitse kauaa miettiä ennen kuin tietää että kyseessä on joulu! Meidän joulu oli aivan ihana. Täynnä rakkaita, läheisyyttä, hyvää ruokaa ja yhdessä oloa. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten tässä niitä on!


Vietimme (tai vietämme, tänään viimeinen!) joulua yhteensä neljässä eri osoitteessa. On ollut niin mahtavaa kun ei ole itse tarvinnut murehtia joulusiivouksesta tai jouluruokien valmistamisesta. Kotona meillä oli joulukuusi sekä -koristeita mutta muuten emme ole juurikaan jouluun valmistautuneet. Toki lahjat on ostettu ja paketoitu.

Joulupukki kävi tyttöjen pappalassa ihan livenä. Vaikka joulupukkia odotettiin kauan ja hartaasti iski ujous sitten h hetkellä. Tättän voimin kuitenkin saatiin kuva ikuistettua pukista ja tytöistä. Katsotaan miten pitkälle usko joulupukkiin kantaa, kotiin lähtiessämme Elvira osoitti pappan saappaita ja huusi: Katsokaa, samanlaiset kengät kuin joulupukilla! Tarkkasilmäinen tyttö. Joko pukki näkyy!?
Meidän joulu oli/on siis aivan ihana. Mutta hyvin pian joulun jälkeen alkaa aina uuden vuoden odotus. Itse en juhlapyhänä pidä uutta vuotta mitenkään vuoden kohokohtana, mutta kun tammikuun ensimmäinen koittaa, on siinä aina jotain pientä uuden alun juhlaa. Edessä on uusi vuosi ja uudet kujeet. Tänä vuonna odotan alkavaa vuotta vielä hitusen enemmän yhden aivan mahtavan jutun takia mutta siitä puhutaan sitten valitettavasti vasta siellä uuden vuoden puolella. Tiedän, ärsyttävän raivostuttavaa mutta kieltämättä kutkuttavaa tämä tälläinen vihjailu! 


Miten teidän joulu sujui? <3

6 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.