maanantai 12. joulukuuta 2016

Ystävämme Elvira! (3-vuotiaan kuulumisia + video!)


Mikä sun nimi on? 
Alenderin kuningatar Elsa

Kuka on sun paras ystävä? 
Matilda

Mikä on sun lempiruoka? 
 Pagetti

Lempijuoma? 
 Maito

Mitä tykkäät tehdä? 
Syödä karkkia

Mikä susta tulee isona? 
Palomies Sami

Mikä on sun lempi lastenohjelma? 
 Taniel tiikeri

Mikä on sun lempieläin? 
 Pupu (unilelu)

Mikä äitissä on parasta? 
 Siksi koska rakastan sinua

Miksi sinä rakastat iskää? 
 Koska minä vain rakastan iskää.

Mitä sä haluaisit vielä sano? 
 Rakastan pupua ja nallea.

Meidän 3-vuotias. Niin eläväinen, niin sosiaalinen lapsi. Vieraita kohtaan aluksi hieman ujo, mutta hetken päästä jo hyppii iloisena syliin tai saattaa laulaa pienen laulun. Rakastaa esiintymistä sekä kaikke mikä liittyy Frozeniin. Uhmaa lukuunottamatta erittäin kiltti pieni ihmisen alku. Uhmaaminenkin voisi oikeasti olla vielä paljon pahempaa että eiköhän me hänen kanssa aika helpolla kuitenkin päästä.

Maailman paras ja välittävin isosisko. Samalla se rasittavin isosisko mutta pitäähän sitä sisarrusrakkautta perheessä myös olla? Tuo tuttia, rättiä ja silittää kun toista sattuu. Ikävöi Matildaa ja pitää huolta ettei sisko jää mistään paitsi. Samalla hieman kadehtien ja herkkuja nenän edestä varastaen. Mutta sitähän se isosiskona oleminen on.

Prinsessa Elsan juhla-asu !

Kohtelias ja hyväkäytöksinen lapsi. Välillä jopa pelkään odottavani häneltä liikaa koska onhan hän vielä aika pieni. Mutta niin kohtelias! Kiitos ja anteeksi tulevat (yleensä, kiitos uhman) kuin apteekin hyllyltä. Kyselee ja pulputtaa kuin pieni papupata. Välillä ihan häkellyn miten laaja ja hyvä sanavarasto meidän neidillä on. Imee (valitettavasti..) kaikki sanat ympäriltään kuin sieni. Laulelee milloin mitäkin aina lastenlauluista Juha Tapioon. Mitä nyt autoradiosta sattuu kuulumaan. Voitte siis kuvitella että meidän perheessä kyllä radio hiljenee kun alkaa että mitähän vittua tai Nygård soimaan. #kukkahattuäiti

Maailman paras tyyppi. Sellainen meidän perheen Elvira Maria Helena on. Joka päivä huomaan hämmästeleväni että miten siitä pienestä 3,5 kilon rääpäleestä on kolmessa vuodessa kerennyt kasvamaan noin upea ihminen. Kolme vuotta on kulunut aivan hujauksessa. Pienemmän kohdalla odotan vielä ajan lentämistä mutta Elvira alkaa olla nyt siinä iässä kun voisin toivoa kellojen pysähtyvän. Edes ihan hetkeksi jooko?

9 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.