keskiviikko 14. elokuuta 2019

Helppo, tehokas ja lähes ilmainen tapa kuntoilla kotona!Tiedättekö mitä lapsuudesta tuttua hommaa olen viime aikoina tehnyt kotona, kun lenkille en ole ehtinyt tai päässyt? No hyppinyt hyppynarua!

Luin jostain artikkelin, jossa sanottiin, että 10 minuutin hyppely vastaa teholtaan puolen tunnin hölkkää. Tiedä sitten, mutta tehokasta se ainakin on! 10 minuuttia voi kuulostaa lyhyelle ajalle, mutta vasta-alkajana hyvä kun pari minuuttia meni ennen kuin pakko oli pitää taukoa.

Taattu hiki ja hengästyminen! Ja mietinpähän vaan, että miten sitä joskus lapsena on osannut ja jaksanut hyppiä ties mitä temppuja? Nyt perus pomppiminen välihypyllä ja ilman aiheuttaa jalkojen ja narun sotkeutumista.

Olen eiliseen saakka hyppinyt lasten hyppynarulla, joka oli kovaa muovia - ja näin ollen sattui varpaisiin - ja hitusen liian lyhyt. Eilen ajattelin kauppareissulla ostaa ihan kunnon hyppiksen itselleni, mutta hyllyvälissä iski piheys. Minähän en 20 euroa narusta maksa, kun vieressä myydään lasten hyppynaruja alle kahden euron.

Ostin lasten 4 metrin mittaisen narun ja ihan vaan ronskisti saksien ja solmun avulla lyhensin sen sopivaksi itselleni. Huimat 1,7 euroa maksoi tämä kuntoiluväline! Lasten kesälelut nimittäin oli nyt - 40% alennuksessa!

Helppoa, nopeaa ja tehokasta samalla, kun itse katsoo lempisarjaansa tai lapset tapittaa Pikku Kakkosta!

Seuraavaksi ajattelin kokeilla toista lapauudesta tuttua välinettä, mediassa hehkutettua hulavannetta! Kotikuntoilu olohuoneessa tulee nimittäin olemaan osa arkeani, kun palaan töihin ja olen joka toinen viikko lasten kanssa lähestulkoon yksinäni. Siinä ei niin vaan enää lähdetäkkään työpäivän jälkeen juoksulenkille!

Kertokaa jos olette kokeilleet hulavannetta, onko se hintansa väärti hankinta?4 kommenttia

 1. No siis minähän hulavanteilin peräti kaksi kertaa ja laihduin heti kaksi kiloa että tehokasta on 😂
  Vakavasti puhuen tykkäsin kyllä ja täytyy yrittää tsempata itseään treenaamaan vähän useammin.

  VastaaPoista
 2. Hulavannetta en ole koskaan, lapsenakaan, osannut pyörittää. Ostin sellaisen tänä kesänä, enkä oppinut vieläkään 🙂.
  Jumppakuminauha löytyy kotoa, samoin pilatesrulla.
  Lapseni tarvitsee hyppynarun harrastuksessaan ja niitä hukkuu ja unohtuu treeneihin aina tasaiseen tahtiin. Olen ratkaissut ongelman ostamalla ”uusia” hyppynaruja aina Kontista. Euron-pari kappaleelta. Siltä löytyy käytettynä myös muita liikuntavälineitä, tasapainotaitoa ja muita, jos ei ole ihan varma, mutta haluaa silti kokeilla. Jos ei tykkääkään, voi aina lahjoittaa takaisin.

  VastaaPoista
 3. Mää luin ehkä saman artikkelin ja mietin itekki, että pitääkin ostaa hyppynaru. Sais helposti kotona tehtyä liikuntaa ja lihaskuntoa voi helposti myös tehdä. Löytyy myös se joku rulla, jota en oo kovin hyvin oppinu käyttämään ja jumppapallo. Huomenna pitääkin heti ostaa kaupasta hyppynaru, niin pääsee kotona treenaamaan, muutenki käyn vaan kävelylenkeillä. :)

  -M-

  VastaaPoista
 4. Kannattaa hommata painohulavanne vai mikskä sitä sanotaan. Helpompi pyörittää ja tehokkaampaa treeniä. :)
  Selätin on myös hyvä vehje olkkariin!!

  T. Suvi

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.