torstai 5. tammikuuta 2017

Kaiken takana on Laura.Nimi: Laura

Syntymäaika: 12.04.1993

Asuinpaikkakunta: Turku. Kotoisin Liedosta.

Horoskooppi: Päköpää eli oinas

Perheeseen kuuluu: mies ja 2 lasta. Elvira 10/2013 ja Matilda 06/2015. Mies on taasen vuosimallia 01/1992. (Eilen oli muuten meidän 4-vuotis seurustelu päivä. Tai oikeastaan 4 vuotta tulee kuluneeksi siitä kun aloimme tapailemaan. 4 vuotta ja 2 lasta...Meidän perhe ei siis saanut alkuaan ihan niin perinteisesti.

img_3446

m12

Luonteeltani olen: Iloinen. Kaikesta marinasta ja nurista huolimatta aika positiivinen tapaus! Niin ja kovaääninen...Sekä vähän sellainen hälläväliä kyllä tästä selvitään tyyppi. Niin ja jos mieheltä kysyisi niin hän varmasti vastaisi tähän ailahtelevainen mutta sen kai saa pistää hormonien piikkiin!? Varmuuden vuoksi jätetään kysymättä.

Omistan: Huonon huumorintajun (omasta mielestäni se on aivan loistava mutta tähän on hyvä nojata jos joku ei joskus tajua minun juttujani)  ja kovan äänen. Sekä rakkauden ruokaan, tämä on tärkeä!

Ammatti: Lastenhoitaja monikulttuurisessa päiväkodissa.

Pelkään: Hämähäkkejä ja vähän pimeää. Liian jännän Criminal Minds jakson jälkeen olen kunnon vellihousu. Ei, en todellakaan ikinä katso kauhuleffoja.

siskokset

Olen koukussa: Popcorniin ja Netflix sarjoihin. Sekä tähän blogiin. Niin ja huulirasvaan. Ja kahviin. Aamukahvi, sitä ilman me äidit kuolisimme.

Niin että tervetuloa vaan tänne Kaksplussan puolelle! Olen yhtä innoissani kuin lapseni bongatessaan Frozen tytöt jostakin tuotteesta. Eli todella innoissani. Blogia olen kirjoitellut reilu kolme vuotta ja nyt on aika tullut nostaa tämä harrastus nextille levelille täällä plussan portaalin puolella! Lupaan että meno jatkuu samalla tavalla kuten ennenkin. Huonoa huumoria, sotkuisia hiuksia ja vertaistukea inhimilliseen (joskus jopa huonoon..) vanhemmuuteen. Kirjoitusvirheiden ja kaaoksen kera.

Kolmen vuoden postauksia, minun luonnetta ja blogin aihepiiriä on vaikea tiivistää yhteen postaukseen. Joten suosittelen lämpimästi selaamaan postauksia sieltä, täältä ja tuolta. Tai ainakin suosituimmat top 3:Ja somestakin minut löytää. Facebookista nimellä Tehtävänimikkeenä Laura ja Instagramista nimellä @tehtavanimikkeenablogi . Suosittelen helppouden takia tykkäämään blogin facebook sivusta, sinne linkitän aina kaikki uudet postaukset!
TERVETULOA KAIKKI UUDET JA VANHAT! <3

On tämä upeaa! Niin ja jos heräsi kysymyksiä niin antaa paukkua vaan!

uv12

2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.