maanantai 2. tammikuuta 2017

Kun unelmista tulee totta.


Olen kirjoittanut tätä blogia reilu kolme vuotta. Jo ensimmäisistä kirjaimista asti minulle oli haave. Salainen pieni haave, jonka toteutumiseen en oikeasti edes uskonut. Nyt 862 tekstiä myöhemmin voin älyttömän ylpeänä, innosta piukeena ja onnellisena todeta että tämä haave on nyt toteutumassa. 


Blogin kirjoittajan nimike vaihtuu harrastuksesta sivutyöhön. 


Blogini muuttaa Kaksplussan portaaliin eli Kaksplussan nettisivuille ! 


Eihän tämä oikeasti mitään työtä tule olemaan. Yhtä rakasta ja ihanaa harrastusta mitä tähänkin asti. Mutta silti, on tämä vaan niin mahtavaa! Samalla tutulla tavalla ja kaavalla jatketaan mutta vain eri osoitteessa.

Blogini tulee muuttamaan tällä viikolla. Tästä vanhasta osoitteesta tehdään uudelleen ohjaus Kaksplussan blogiini mutta kaikkein helpommin pääset seuraamaan uusia postauksia tykkäämällä blogin Facebook sivusta (KLIK) johon linkkaan aina uusimmat postaukset.

Ahh tuntuupa hyvälle nyt vihdoin viikkojen odotuksen jälkeen päästä hehkuttamaan tätä salaisuutta. Toisaalta tämä salailu oli myös kutkuttavaa, ihan kuin raskausuutisten pihtaaminen sinne np-ultraan saakka! Seuraava postaus tuleekin sitten keskiviikkona uudessa osoitteessa! Käyn kyllä täällä vielä huutelemassa kun saadaan muutto kuntoon ja oikea osoite esille!
 Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!


 Parempaa aloitusta ei tälle vuodelle olisi voinut toivoa!

16 kommenttia

 1. Hienoa! :) :)
  Oikein paljon onnea! :) :)
  Uutta postausta odotellessa!
  Hyvää alkanutta uutta vuotta!

  (pieni samanlainen haave itselläänkin, mutta niiiiin alkutekijöissä ollaan vielä koko blogihommassa ja muutenkin. Vaatisi vähän enemmän.)

  VastaaPoista
 2. Onnea saavutuksestasi! Se on kyllä ansaittu muutos sinulle! Kirjoitusiloa jatkossakin ja hyvää alkanutta vuotta. -kirmi

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä niin tiesin tän! Oot paikkas ansainnut, ihana Laura! :*

  VastaaPoista
 4. Onnea! <3 Sun blogi on kyllä paikkansa ansainnut!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea, sun blogi kyllä kuuluu sinne :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos ihana Ulla! <3

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos Kirmi! <3 ihanaa alkanutta vuotta sinnekkin!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! <3 Ihanaa alkanutta vuotta sinnekkin! <3 hiljaa hyvää tulee ja unelmista kannattaa pitää kiinni! <3 Bloggailu intoa sinulle! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.