torstai 2. helmikuuta 2017

Arvoitus: Mikä tauti tuli kylään?

oksennustauti2


Viimeksi arvuuteltiin neuvolakortin sisältöä ja nyt saatte uuden arvoituksen! Hieman sarkastisella äänellä kysyn teiltä:


Minkä ihanan taudin saimme ilostuttamaan meidän perheen torstaita?


Arvoituksen vihjeinä toimii alla olevat kaksi kuvaa!


oksennustauti


oksennustauti1


Tämä tauti luojan kiitos kaatoi meidän perheestä vasta 1/4 mutta kutkuttavan innoissaan odotamme milloin lottopotti osuu seuraavan voittajan kohdalle! Helmikuu alkoi sittenkin aika lupaavasti, eh heh..Mutta hei, yli kolme vuotta ollaan selvitty ilman tätä lottopottia joten täytyy olla tyytyväinen!

6 kommenttia

 1. Itse sairastamistakin kamalampaa taitaa olla se odottaminen:
  Tarkastelet jokaista nipustystä ja kuulostelet jokaista suolen liikettä. Joko se nyt ensi yönä alkaa?
  Kuuntele lasten huonetta pimeässä talossa:
  Nyt joku käänsi kylkeä, oksentaako se nyt? Onko paha olo?

  Toivottavasti ei ole. Eikä tule.

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Kannattaa pedata sänkyyn useampi lakana/pussilakana/froteepyyhe päällekkäin, myös tyynyn päälle, yöllä on helpompi siivota kun voi vain kuoria sotkuisen kerroksen pois. Ei se pyykin määrää vähennä, mutta ainakin potilas pääsee jatkamaan unia huomattavasti nopeammin. Tsemppiä!
  Miksi nämä taudit muuten alkaa aina yöllä?!!

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla aika paljon tuota tautia liikenteessä kaikkialla. Jollain on vaan maha kipeä, toisella vatsa kuralla, kolmas oksentaa ja neljänellä tulee kummastakin päästä.

  Kuopus valitti maanantaina mahakipua ja söi huonosti. Illalla nukkumaanmenon jälkeen heräsi yskimään ja oksensi. Väitti, että paha olo ja mahakipu loppui siihen, mutta lämmin ruoka ei maistunut 1,5vuorokauteen. Tiedä häntä sitten mikä sekin oli.

  VastaaPoista
 4. Jep, niin taitaa oll!! :/ meillä nyt minä oon ainut joka ei vielä (KOP KOP KOP) ole tätä tautia saanut ja jokaisella aivan erilaiset oireet!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä ja tsempeistä! Voiton puolella onneksi jo ollaan, 3/4 sairastanut ja omaa vuoroani tässä odottelen ja hörpin aamukahvia xD

  VastaaPoista
 6. No äläpä muuta sano! Nuorempi aloitti eilen illalla oksentamisen ja koko yön pienenkin liikkeen jälkeen jäin kuulostelemaan että taaski tulee...nyt kuulostelen omaa oloani koko ajan että koska alkaa :D toivottavasti ei todellakaan ala! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.