keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: Sisarusrakkaus!Olen hihitellyt tätä vahinkolaukausta itsekseni vaikka kuinka kauan. Mutta Matildan ilme kertoo täydellisesti sen, mitä sisarusrakkaus joskus on. Katkenneita hermoja, katkenneita hiuksia, kynnenjälkiä naamassa ja heiteltyjä leluja. Siskon kanssa opetellaan ihmissuhdetaitoja joka päivä ja koko ajan. Niin hyvässä kuin pahassa.

Kaikesta nahistelusta huolimatta on kiva istua sohvalla aivan lähekkäin ja katsoa piirrettyjä. Illalla tulee joskus itku, kun ei päästäkkään samaan sänkyyn nukkumaan. Ja sen kerran kun yritettiin sitä, siitäkin syntyi hirveä tappelu kun toinen potki, töni ja häiritsi koko ajan. Toista kaivataan koko ajan kun toinen ei ole siinä. Ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla.
Ä: Haluaisitko Elvira että sinulle tulisi myös toinen sisko tai veli?

 *Syvä hiljaisuus*

E: En. Matildakin voisi mennä takaisin sinun vatsaasi...

10 kommenttia

 1. Hei! Miten teidän lattianvaihdon kävi? Vai muistelenko ihan väärin että teidän piti vaihtaa laminaatti alkuvuodesta? :)

  VastaaPoista
 2. No totaaaa edelleen odottaa tekijäänsä :D oli tarkoitus tehdä ja tehdäänkin, mutta ajateltiin odottaa sittenki pidemmälle kevääseen lumien sulamista jotta voidaan laittaa huonekalut takapihalle siksi aikaa! :)

  VastaaPoista
 3. :'D Aika huippu tuo viimeinen kommentti. Siinäkin kiteytyy hienosti sisaruus. <3 Mulla on kokemusta ainoastaan omista veljistä, mutta toivon kovasti, että meidän pikku neiti pääsisi pian kokemaan sen sisaruuden ilot ja vihastukset.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva ja mahtava kommentti :D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kuva ja naurahdin Elviran kommentille, vaikkei kai saisi ??

  VastaaPoista
 6. jep :D eiköhän veljien kanssa ole päässyt ihan samalla tavalla kinastelemaan ;)

  VastaaPoista
 7. hih kiitos ja niinhän se oli ! :)

  VastaaPoista
 8. saa sille nauraa, minäkin nauroin katketakseni :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.