maanantai 3. huhtikuuta 2017

Äidin rankka viikonloppu.Ihanaa alkanutta viikkoa! Ollaanko siellä hengissä viikonlopun jäljiltä? Täytyy sanoa että vaikka tuo juhliminen ja arjesta irtaantuminen aina silloin tällöin tekee hyvää niin huh huh, ei sitä vanha enää jaksa. Tai vanha ja vanha, kuitenkin aika nuori vielä kun olen niin taidan syyttää tästä väsymyksestä äitiyttä ja sen tuomaa kotipieruilua sekä mukavuudenhalua.

Oli kyllä kiva ilta, en väitä vastaan. Vaikka kieltämättä kauan odotettu Antti Tuiskun keikka olikin pettymys. Talo niin tupaten täyteen ahdettu että ilma oli paksua kuin mikäkin ja itse esiintyjästä näin vain pelkän hiustupsun edessä olevan ihmismassan takia. No toisaalta voisi ajatella että onnekas minä, osa porukasta nimittäin joutui kuuntelemaan artistia eteisen käytävällä koska sali oli niin täynnä. En tiedä olinko enemmän iloinen vaiko pettynyt kun keikka loppui hieman etuajassa palohälytyksen vuoksi. Luojan kiitos oli aiheeton, tiedä mitä olisi tapahtunut jos se ihmismäärä olisi mennyt paniikkiin ja rynninyt ulos.

Juhliminen on kivaa mutta niin on myös kotoilu. Toisaalta se kotoilu ei maisutisi yhtä ihanalta ellei välillä pääsisi ulos tuulettumaan. Ja kun aamulla hivenen väsyneenä ja huonovointisena silmäni avatessa miettii että hitto kun olisin niin onnekas että tämäkin etova olo olisi parin viikon päästä raskauden eikä caipiroskan aiheuttamaa, voin varmasti myöntää että taitaa se biletysikä olla nyt hivenen ohi.

Kivaa oli ja eiköhän se tämäkin äiti näistä puheista ja väsymyksestä huolimatta taas hetken päästä kaipaa tuulettumaan. Mutta jos nyt selvitään tästä kerrasta ensin. Ennen sitä jaksoi joka viikonloppu joskus kaksikin kertaa, nyt kestää päiviä että tuntee olonsa taas freesiksi ja täysillä pyöriväksi...Univelkaa kannattaa viikonloppusin kerätä kun sitä ei näin huonosti nukkuvan lapsen kanssa muutenkaan ole tarpeeksi...

Ihanaa viikkoa kaikille!<3


Kevät on onneksi nyt jo vihdoin täällä! <3


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.