maanantai 10. huhtikuuta 2017

Parhaita tuliaisia päiväkodista.Ei, otsikko ei ole sarkasmia. Meillä ei siis luojan kiitos (KOP KOP KOP) ole näkynyt niitä kihomatoja tai täitä jota päiväkotiuran aloituksessa kaikkein eniten pelkään. Vaan tänään meille kotiutui Elviran ensimmäinen askartelu!

Pinnallista tai ei, mutta yksi suurin asia jota päiväkotiuran aloituksessa odotin oli tyttöjen askartelut. Ei ole mitään parempaa fiilistä kun nähdä oman lapsen juoksevan päiväkodin portille vastaan kädet ojossa valmiina hyppäämään syliin. Toiseksi paras fiilis on sitten se, kun hän silmät kiiluen esittelee omia taideteoksiaan ja tuotoksiaan.Ylpeä, niin ylpeä äiti. Olen ostanut molemmille tytöille kansiot kotiin johon olen kerännyt tyttöjen taideteoksia mammalasta. Vähän niinkuin päiväkodin kasvunkansio, mutta kotona. En tiedä miten saan tuon maitopurkin sinne väliin säilöön mutta aivan varmasti sen sinne jollain konstilla tungen. Onhan se vaan kerrassaan niin upea tuotos että se on pakko säästää! Ja ehkäpä lainaan ideaa ensi vuonna kun töissä mietin pääni puhki mitä tällä kertaa askarrellaan pääsiäisen kunniaksi...

Meidän niin iso ja taitava Elvira. En jaksa uskoa että hän on ollut meidän elämässä jo 3,5 vuotta. Tuntuu kuin hän olisi ollut täällä vasta hetken ja sitten taas toisaalta ikuisesti. Äitiys, niin parasta! Maailman paras tekosyy herkistyä maitotölkistä ja kasasta ruohoa.

8 kommenttia

 1. Onpas hieno, hyvä Elvira ?

  VastaaPoista
 2. Oi miten hieno ja värikäs, hauska tuo tipuidea! :) Minä kans tykkään lapsen tuomista askarteluista. Etenkin kun olen itse niin huono askartelemaan! Tiedä sitten vaan mihin ne oikein vuosien aikana säilöisi..:D

  VastaaPoista
 3. Ota siitä kuva ja laita se kansioon :)

  VastaaPoista
 4. Valokuva lapsesta purkkeihin säilyy kansiossa paremmin kuin itse purkki. Ja siinä samassa näkyy se tekijätkin siinä, juuri sellaisena isona-pienenä, kuin on juuri nyt, purkin tehdessään.

  VastaaPoista
 5. hyvä idea, miksi mä en tätä ajatellut :D:D:D:D

  VastaaPoista
 6. :D ! sama täällä, askartelu ei ole minun vahvuuslajini. varsinkaan piirtäminen :D

  VastaaPoista
 7. niimpä, mamma opettanut hyvin ;) <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.