keskiviikko 17. toukokuuta 2017

10 vuoden #profiilikuvahaaste!

Mamma rimpuilee blogista heitettiin ilmoille haaste jossa on tarkoituksena esitellä Facebook profiilikuvat 10 vuoden ajalta. Päätin tarttua haasteeseen, vaikka täytyy myöntää etten ole Facebookissa ollut kuin vuodesta 2009. Ja profiilikuvia selatessani tajusin että olen HYVIN laiska niitä vaihtamaan. Mutta löytyihän sieltä kuitenkin 7 kuvaa joita voin teille enemmän vähemmän ylpeänä esitellä.

Vuosi 2009OMG vai miten tuolloin oli tapana todeta. Nudehuulet, lokinpaskaa silmäkulmassa ja aivan liikaa aurinkopuuteria poskilla. Kotivärjäyksellä poltettu ja blondattu tukka. Taisin olla juuri aloittanut/aloittamassa amiksen ensimmäistä luokkaa.

Vuosi 2010Hiustenväri ehti vuodessa vaihtumaan tummaan (ja varmasti takaisin vaaleaan ja taas tummaan..) ja etutukankin leikkasin ihan itse. Ja sen oli näköinenkin, harmi ettei tämä coolisti puolikas kuva antanut oikeutta sille.

Vuosi 2011Oli aika kun mielestäni ripsiväriä ei voinut olla liikaa. Oli myös aika kun ajattelin että kulmakarvoja kuuluu nyppiä, tässä näkee tuloksen. Kulmakarvaani ovat luonnostaan ohuet ja joskus nypin ne lähes olemattomiin. Valokuvassa näkyvät tissiliivit kruunaavat tämän teinikokonaisuuden. Joka oli olevinaan niin aikuinen, olihan hän jo ihan täysi-ikäisyyden kynnyksellä. Facen profiilikuvien perusteella tämä kuva on koristanut profiiliani mukamas kaksi vuotta. Mitään en myönnä...

Vuosi 2013Tämä kuva on otettu vain pari viikkoa aikaisemmin kuin tein elämäni ensimmäisen positiivisen raskaustestin. Aikamoista. Huulilävistys ja musta tukka. Rakastin tuota tukkaa. En värin takia, vaan se oli kivan pitkä ja mukavasti repaleisesti leikattu.

Vuosi 2014Nämä epäselvät ja rakeiset kännykän etukamerakuvat ovat näköjään olleet se minun juttuni. Tuo kuparin värinen tukka oli ihana, harmi vain ettei punainen tai punertava väri pysy tukassani yhtään.

 

Vuosi 2015Tästä kuvasta tunnistaa jo nykypäivän minäni. Kuva on otettu Matildan odotusaikana, olin juuri pari kuukautta aiemmin saanut elämäni ensimmäiset silmälasit ja pidin niistä kovasti. Edelleen löytyy teinimadonna lävistys, josta sittemmin turvonneen raskausnaaman takia jouduin luopumaan. Musta tukka edelleen, joskin vähän haalistunut sellainen.

Vuosi 2016Tästäkin kuvasta tukkakin on lyhentynyt jo roimasti ja värjätty hius kasvatettu ja leikattu melkein kokonaan pois. Samainen rippiristi roikkuu edelleen kaulassa ja näyttää näkyvän melkein jokaisessa kuvassa. Se on ollut tärkeä siitä hetkestä lähtien kun sen sain, on edelleen.

Vuosi 2017Tässä on tuorein profiilikuvani. Eilen otettu ja äskön päivitetty. Haastetta tehdessäni huomasin että en ole päivittänyt kuvaa lähes vuoteen, joten asialle oli tehtävä jotain. Heti paikalla.

Sanotaan että naiset eivät pidä vanhenemisesta. Minun täytyy kyllä myöntää että näitä kuvia katsellessani en voi kuin olla tyytyväinen tähän mennessä kerääntyneistä vuosista ja ulkonäkömuutoksista. Tähän asti vuodet ovat kohdelleet minua hyvin, ehkä tästä sitten se alamäki alkaa! Katsotaan kymmenen vuoden päästä olenko ihan samaa mieltä jos uusin haasteen..

 

 

15 kommenttia

 1. Nä on ihania! :D mun on varmaan pakko kans tehdä tää. ?

  VastaaPoista
 2. Arvokkaasti oot "vanhentunut" ? tosi kaunis tuossa uusimmassa! ?

  VastaaPoista
 3. tää oli kyllä hyvä haaste ? En ois tunnistanu sua kaikista kuvista ? tai oikeastaan mistään ilman silmälaseja ja uusin kuva on kans jotenkin ihan eri näkönen vaikka tosi hyvä kuva kyllä ?

  VastaaPoista
 4. Totesin kans omista kuvistani, että kyllä vuodet on tehny hyvää :D

  VastaaPoista
 5. Oho oletpas muuttunut näköä, ja vain parempaan suuntaan koko ajan :) silmälasit sopii sulle

  VastaaPoista
 6. Hei vautsi kun oot muuttunut! Tuossa vikassa kuvassa et jotenki näytä yhtään iteltäs, mutta nätti oot :)

  VastaaPoista
 7. Hih, ihana tuo ripsarikuva. :D Paljon on muutosta tapahtunut, upea olet.♥

  VastaaPoista
 8. joo tee, nää on niiiin hauskoja! :D

  VastaaPoista
 9. tää on kyllä hauska, tee ihmeessä ;) :D kiitos, joo ei ihan mun näkönen kuva kyllä ole omastakaan mielestäni :D

  VastaaPoista
 10. ihanaa etten ole ainut :D

  VastaaPoista
 11. kiitos paljon ihanista sanoista! :) minä tykkään myös laseista kovasti, vaikka välillä hermo niiden puhdistamiseen meneekin :p

  VastaaPoista
 12. kieltämättä aika paljon muutamassa vuodessa...kiitos!! :)

  VastaaPoista
 13. :D se on. Kiitos ihana Terhi! <3

  VastaaPoista
 14. Moikka! Tästä taitaa tulla nyt kilometrijaarittelu mutta sanonpa kuitenkin: olen uusi lukija ja luin sun koko blogin läpi. Tosi viikko siihen meni heh, siitä pitää huolen tän maman 3v ja 3kk ikäiset lapsoset ettei voi sentään koko aikaa datailla :D MUTTA asiani siis oli että sulla on ihan mieletön blogi, täynnä elämänmakuisia juttuja ja osaat kyllä kirjoittaa niin vietävän hauskasti että nauroin monta kertaa ääneen. Loistavan huumorintajun lisäksi osaat kyllä kirjoittaa jotenkin niin rehellisesti lapsiperhearjesta, parisuhteesta, kasvatuksesta... ihan hyvälle mielelle tulee täällä ruudun toisella puolella :D blogeja on paljon mutta ne on enemmän ja enemmän menossa semmoiseen ulkokultaiseen suuntaan että ihan hirvittää. Tietenkään bloggarin ei ole tarkoitus paljastaa kaikkia arkensa koukeroita ja kriisejä kaikken ihmeteltäväksi mutta tykkään että täällä voi lukea myös semmosia rehellisiä arkisia juttuja!

  Joten kiitos ja haluan vaan toivoa teidän perheelle kaikkea hyvää ja erityisesti onnea uuden pikkuisen kasvatukseen! Jatka samaan malliin, oot hyvä tässä (ja monessa muussakin) jutussa mitä blogin parissa teet!
  -Marisa

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.