maanantai 22. toukokuuta 2017

Ensimmäiset kesäpäivät tiivistyvät tähän yhteen kuvaan.Jos onnelista lasta ja lapsuutta pitäisi kuvata yhdellä kuvalla, se voisi olla tämä. Viime päivät täällä Turun seudulla ovat olleet älyttömän lämpimiä; lapset ovat saaneet peuhata uima-altaassa pihalla ja leikkiä vesileikkejä koko päivän. T-paita kelit, ja välillä on tuntunut että sekin on ollut liikaa. Me olemme niin nauttineet!

Emme ole tehneet mitään ihmeellistä, vain hengailleet kotona enimmäkseen ja vierailleet sukulaisilla. Tänään minulla oli ylimääräinen vapaapäivä ja sen kunniaksi teimme viikkosiivoukset. Olen monesti näinä päivinä pysähtynyt miettimään miten onnekas ja onnellinen olen tällä hetkellä. Vaikka raskausväsymys painaa kovasti välillä päälle, arki tuntuu ihanalta. Ihan tavallinen, hivenen jopa tylsä arki. Tällä hetkellä se on elämässä aivan parasta.

Odotan kesälomaa kuin kuuta nousevaa. On ihana pysähtyä ja rauhoittua lasten kanssa kotiin. Tehdä puistoretkiä, ehtiä näkemään pitkästä aikaa myös omia kavereita. Käydä vaatekaappeja läpi ja viedä tavaraa kirpputorille myyntiin. Jonkun korviin voi kuulostaa älyttömän tylsältä lomasuunnitelmalta mutta vanhemmuus on opettanut minut nauttimaan tylsästä. Arki on välillä niin hektistä, että oikein odotan sitä hetkeä kun minulla on tylsää.

Ihana kesä. Kiitos että vihdoin taidat olla täällä vaikka nyt näyttäisi taas vähän viilenevän. Ei se haittaa, puissa on jo komeat lehdet ja grilliruoka tuoksuu usein ulkona. Ihanaa, tätä on odotettu koko synkkä talvi. 

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.