keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Pregnancy brain...

Sanotaan että odottajat ovat lahopäitä jotka unohtelevat milloin mitäkin. Niin totta, ainakin minun kohdalla tällä hetkellä.

Olen vähän kuin omassa pienessä kuplassani koko ajan. Unohtelen, myhähtelen,vastailen vaikken edes tiedä mitä toinen on sanonut. Tämä jos mikä on vaarallista lasten kanssa; olen luvannut jotakin ennenkuin edea tajuan mitä sitä tuli luvattua...

Yhtenä päivänä meinasin laittaa sytysnesteen jääkaappiin ja maidon siivouskaappiin. Likainen veitsi löysi tiensä puhtaiden joukkoon ja tänään juoksin labraan viemään jälkijunassa paperista suostumus lomaketta joka olisi eilen pitänyt olla mukana. Työpaikalla kävelen ilman päämäärää, koska en aina muista minne olin matkalla. Tai perille päästyäni en tiedä mitä minun piti tehdä ja miksi.

Syytänkö raskautta vai raskausväsymyksen tuomaa sivuoiretta? En tiedä, mutta kovin terävältä olo harvoin tällä hetkellä tuntuu. Taitaa kaikki meikäläisen verenkierto olla siirtynyt aivoista kohdun seudulle...

Muita lahopäisiä odottajia?


 

2 kommenttia

  1. Just tästä kirjoittelin ja voivottelin ku sama meno jatkuu vaikka poika on 2. Kuulemma neljän vuoden kohdalla alkaa helpottamaan ?

    VastaaPoista
  2. ? sitä odotellessa siis

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.