tiistai 13. kesäkuuta 2017

Vauvan ensimmäiset liikkeet.

Pientä hipsutusta. Kuplintaa. Perhosen siipien lepatusta. Sanoin on vaikea kuvitella miltä se tuntuu, mutta tänä aamuna se tuntui niin selkeästi että voin parin päivän epävarmuuden ja kuulostelun tuloksena sanoa; tunnen vauvan liikkeet!

On hyvin aikaista ja liikkeet eivät tunnukkaan vielä kovin selkeästi. Ja vain oikeassa asennossa oikeaan aikaan vauvan osuessa oikeaan kohtaan. Istuen tai maaten juuri ja juuri voin tuurilla tuntea pienen hipsutuksen. Jos en olisi raskaana ennen ollut, tuskin tunnistaisin niitä pierujen ja ilman joukosta. Vaikka epäilin tunnistanko niitä nytkään. Mutta kyllä tunnistin, oli niissä selkeä ero vaikka sitä kovin epäilin.
Ihanaa, tämän parempaa aloitusta päivälle ei voi saada!

Koska sinä olet tuntenut ensimmäistä kertaa vauvan liikkeet?


8 kommenttia

 1. Esikoisesta tunsin rv 17 eteenpäin. Yllätyin hirveesti kun tunsin kuopuksesta viikosta 14 lähtien joka päivä. Ja se tuntu niin hassulta kun toinen rummutteli minun virtsarakkoani vasten aika usein kun istuin. Onnea odotukseen! Toivottavasti kaikki päättyy hyvin loppuun asti

  VastaaPoista
 2. Tuo oli niin ihanaa raskaudessa, tiesi että siellä sitä ollaan ja kasvetaan, ja jos vielä hyvätuuri kävi, että sattui potkimaan miehen kättä vasten, niin ihanaa. <3 Samalla myös niin raastavaa, kun niitä liikkeitä vähän niinkun stressasi, että mitä jos niitä ei joku päivä tunnukkaan tai iltapäivään mennessä ei ollut tuntunut, onneksi siellä kuitenkin joka päivä liikuttiin. :) Rakkauden potkuja <3

  VastaaPoista
 3. Mulla on nyt 11kk ikäinen poika. Tunsin liikkeet joskus viikolla 15-15. Ihanaa oli!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa♡ Itse ekasta tunsin rv 14+ ja nyt tästä toisesta vasta rv 22+ :O. Kiitos edessä olevan istukan.

  VastaaPoista
 5. Niin on! Kiitoa paljon, sitä mekin toivomme todella kovin<3

  VastaaPoista
 6. Hyvin sanottu, rakkauden potkuja!<3

  VastaaPoista
 7. Mulla myös tässä ja viime raskaudessa istukka edessä! Mulla taas vaikuttanut niin että olen kyllä tuntenut liikkeet aika aikasin mutta meni tosi kauan,ennenkuin ne vahvistui! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.