keskiviikko 9. elokuuta 2017

#Belfiet ei kuulu nettiin.Siinä se on koko komeudessaan. Tai oikeastaan zoomattuna ja tärähtäneenä. Taisi meikäläisen ahteri olla niin pieni ettei sitä suuressa metsässä erottanut ilman zoomia. Belfiethän tuntuu olevan nyt kovin muotia meidän naisten keskuudessa, joten tässä se on. Tämän tarkempaa tai paljaampaa kuvaa takalistostani ei tule netistä löytymään. Valitan lasteni teini-ikäiset ystävät kun tästä äidistä ei googlettamalla löydy tissipeppuherukuvia sitten joskus. Kyllä, pieni kuitti teille jotka niin tekevät. Iso tai pieni, tissit ja peput ei kuulu nettiin..Etenkään puolialasti.

En ymmärrä ihmisten tarvetta esitellä omaa alastonta vartaloaan täysin tuntemattomille. Oli siitä kuinka ylpeä tahansa. Eniten ajatuksia ja vastenmielisyyttä omalla kohdallani herättäisi se, ettei ne kuvat sieltä ikinä katoa. En minä ainakaan haluaisi että yläasteikäiset lapseni tulevat koulusta kotiin kertoen miten luokkakaverit olivat katselleet ja näytelleet äidin takapuolta koko koululle. Kun äiti silloin vuosia sitten halusi vain vähän lisää tykkäyksiä ja seuraajia...

Esimerkki. Kasvatuksen a&o. Antaisitko sinä teini-ikäisen lapsesi lisätä nettiin samanlaisia kuvia itsestään jos hän haluaisi? Kukkahattunatsimutsi tässä hei, mutta ehdotin ei. Isolla eellä.

Takapuolet ja tissit ovat ihan kivoja. Mutta kyllä ne kauniit muodot vaatteetkin päällä erottaa. Olkaa ylpeitä kropastanne, syytäkin olla. Mutta ylpeyden lisäksi arvostakaa sitä. Itseänne sekä lapsianne.

13 kommenttia

 1. ???? ehdottoman samaa mieltä ????

  VastaaPoista
 2. !! Belfiet on muutenkin niin naurettavan noloja :D

  VastaaPoista
 3. Juuri kun olin menettämässä uskoani ihmiskuntaan, kiitos tästä!!!

  VastaaPoista
 4. Fiksu kirjoitus. ? Olen ihan samaa mieltä.

  VastaaPoista
 5. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.16. elokuuta 2017 klo 23.23

  Kiva kuulla! :)

  VastaaPoista
 6. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.16. elokuuta 2017 klo 23.24

  Peukku!

  VastaaPoista
 7. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.16. elokuuta 2017 klo 23.24

  !! :)

  VastaaPoista
 8. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.16. elokuuta 2017 klo 23.24

  Samaa mieltä.. :)

  VastaaPoista
 9. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.16. elokuuta 2017 klo 23.24

  Ole hyvä;)

  VastaaPoista
 10. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.16. elokuuta 2017 klo 23.25

  Kiitos! Kiva kuulla etten ole yksin ajatusteni kanssa! :)

  VastaaPoista
 11. Äääk ite lisäsin blogitekstiin joku aika sitten kuvan itsestäni hätäsektioarpi näkyvissä! :D mutta muuten samaa mieltä, ite ajattelin isompaa hyvää kuvaa lisätessäni :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.