keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Vastaukset kysymyksiinne!Mikä on horoskooppimerkkisi? Oinas

Mikä oli unelma-ammatisi lapsena? Opettaja tai sairaanhoitaja (vanhempieni ammatit)

Onko teillä lemmikkejä? Oli sekarotuinen koira Vili. Hän asustelee allergian vuoksi nyt tuossa parin kilometrin päässä äitini luona.

Ihan ensimmäinen ajatus, kun sait tietää raskaudesta? Onnellinen ja todella epäluuloinen. Miten heti ensimmäisestä kierrosta voi muka napata?

Lempivärisi? Punainen varmaan

Lempielokuvasi? Vaikea kysymys! Tykkään oikeastaan kaikista jotka jaksan katsoa alusta loppuun asti. Harry Potterit on kaikki hyviä!

Lempisuklaasi? Joulukonvehdit! Paitsi ne rommikarpaloanansmarmeladit...

Onko sinulla huonompi lähi- vai kaukonäkö? (eli kumpaan käytät laseja?) Lasini ovat miinukset. Mutta aika laimeat sellaiset, suurin syy silmälaseille on aika suuri hajataitto toisessa silmässä. Näköni kuitenkin on huononemaan päin ja aina vain miinusta tulee lisää uusien lasien myötä...

Lempiruokasi? Rakastan kaikkia kaali- ja kalaruokia! Ja kiinalaista...

Ruoka jota inhoat kaikista eniten? Rakastan ruokaa. Ei ole mitään ruokaa jota voisin sanoa inhoavani mutta jos en enää ikinä saisi makaronilaatikkoa munamaidoilla en pistäisi pahakseni.

Onko teidän lapsilukunne varmasti tässä? Haluaisitteko vielä myös neljännen lapsen? Tällä hetkellä tuntuu että ehdottomasti tässä, mutta sen olen oppinut ettei koskaan voi sanoa ei koskaan...

Onko toiveissa mahdollisesti myös poika joskus jossakin vaiheessa vai onko sukupuolella väliä ollenkaan? Kyllä ne lapset taitaa tässä olla, sukupuoleen katsomatta! Ja olen aivan varma että neljäskin olisi tyttö ;)Luetko kirjoja? (Millaisia? Lempikirjasi?) Nuorempana luin paljon, nyt en edes muista koska olisin kokonaisen kirjan lukenut. Uhrilampaat taisi olla viimeisin ja sen luin Matildan äitiysloman aikana. Tykkään Harry Pottereista sekä erilaisista rikoskirjoista ihan hirveästi!

Miten selvisit siitä alkuviikkojen pelosta keskenmenoon? Siihen auttoi vain ajan kuluminen, ei mikään muu. Yritin keskittyä kaikkeen positiiviseen pelon sijasta.

Oletko ajatellut haluatko tehdä työurasi kokonaan varhaiskasvatuksen puolella vai haaveiletko muusta työstä? En vielä tiedä mikä minusta tulee isona, mutta tuskin tulen olemaan koko ikäni varhaiskasvatuksen parissa. Olen koulutukseltani lähihoitaja, mutta haaveenani on joskus opiskella myös toinen ammatti. Sitten kun vain tietäisin mikä se the juttu olisi.

Mistä ostat enimmäkseen/yleensä lastenvaatteita? Milloin mistäkin. Henkkamaukka, Citymarket, Prisma, kirpputorit..

Käytkö kirppiksillä? Käyn paljon! Tykkään!

Haaveiletko jostain harrastuksesta sitten kun lapset ovat vähän isompia? Joskus ikävöin takaisin jalkapallon pariin. Ehkä siis vielä joskus.

Lempi- ja inhokkilajisi urheilussa (penkkiurheilussa ja oma liikunta)? Vihaan juoksemista. Lempilajeja on ehdottomasti futis sekä ratsastus! Penkkiurheilua en harrasta kuin pakon edessä.

Lempivuodenaikasi? Kevät. Erityisesti loppukevät.

Kumpi on parempi: joulu vai juhannus? No joulu! En juurikaan perusta juhannuksesta..

Minkä merkkinen puhelin sinulla on? Honor 7 lite

Lempijäätelömakusi? Salmiakki! Tai tiikerijätski

Kesän ärsyttävimmät ötökät? Paarmat

Lempibiisisi? Vaihtelee todella usein, tällä hetkellä tykkään Sannin ja Ellinooran musiikista.

Koira vai kissa vai ei kumpikaan? Eikun molemmat!

Oletko enemmän introvertti vai ekstovertti? Ekstovertti, ehdottomasti.

Lempisanasi? Sana, jota inhoat eniten? Ei ole oikeastaan lempisanaa. Kirosanoja vihaan eniten, varsinkin silloin kun ne tulee omasta suusta...

Uskotko kummituksiin tai muihin yliluonnolisiin asioihin? En kummituksiin, mutta enkeleihin. Ja siihen että kuolleet voivat olla täällä meidän kanssamme vaikkemme heitä näe. Niin ja Jumalaan minä myös uskon.

Oletko koskaan kohdannut mitään, jolle ei ole löytynyt järkevää selitystä? En ole, uskon vahvasti tieteeseen ja että kaikille on jokin järkevä selitys. Siitä huolimatta että uskon Jumalaan.

Mitkä ovat vauvan tärkeimmät varusteet? Entä turhimmat? Tärkeimmät varmasti vaipat, vaunut ja turvakaukalo. Sekä tissit tai tuttipullo tietenkin. Turhimmat ehdottomasti kaikki vaatteet jotka ovat nättejä mutta pirun vaikea pukea tai epäkäytännöllisiä vaipanvaihdon yhteydessä.

Aiotteko laittaa uuteen kotiin kokonaan uuden sisustuksen, vai siirtyykö jotain vanhan kodin kalusteita sellaisenaan uuteen? Siirretään kaikki vanhat huonekalut uuteen kotiin. Toki on aikomusta hankkia myös jotain uusia, mutta pikkuhiljaa ja tarpeen mukaan. Jotta vältämme mahdolliset virheostokset ja turhat hankinnat.

Mitä aiotte muuton myötä uusia uutta kotia varten? Ainakin keittiönpöytä vaihtuu isompaan.Aiotteko hankkia jonkin lemmikin kun muutatte omakotitaloon? Emme allergian vuoksi voi. Ja pakko myöntää ettei aika, jaksaminen tai viitsiminen tässä elämäntilanteessa riittäisi.

Millaisen pihan haluaisit? Nurmikkoa, mahdollisimman helppo. Ehkä pari marjapuskaa ja omenapuu.

Esitteletkö tarkemmin mitä valintoja saatte tehdä talonne sisustuksen ja mitä olette valinneet? Todellakin! Heti vain kun jotain valmista on näytettävänä se varmasti tulee täältä löytymään!

Minkälaiset rattaat teillä on uusimalle tulokkaalle? Tyttöjen "perintörattaat" Brio Go Nextit.

Taloprojekti kiinnostaisi, olisi mukavaa kuulla siitä enemmän. Ja ehdottomasti kuulette heti kun on jotain valmista kuvattavaa ja kerrottavaa!

Blogi antaa sinulle paljon, kun kaiken kiireen keskellä kirjoitat paljonkin juttuja? Blogi on niin rakas harrastus ja henkireikä arjen keskellä että edes kiireen takia en ole siitä valmis luopumaan. Pikkukakkonen ja ilta-aika on pyhitetty usein blogille.

Teillä ei taida olla allergiaa, sillä syötte usein valmisruokaa. Gluteeniton ja laktoositon löytyy meidän perheestä. Vaikka teksteissä viitataan usein saariositen äiteihin ja muihin arjen helpottajiin, meillä syödään eineksiä tai puolieineksiä ehkä kerran viikossa (eineksistä ainut jota säännöllisesti käytämme on makkara, lapset eivät tykkää edes kalapuikoista) Jos silloinkaan. Tai lapset syövät, me vanhemmat saatamme syödä vähän useimmin kun lapset nukkuvat...

En tiedä kuinka avoimesti haluat tästä kertoa, mutta kiinnostaisi kuinka paljon tienaat bloggaamalla? Minä haluaisin puhua avoimesti myös raha-asioista, mutta valitettavasti en sopimuksen takia voi puhua tarkoista summista! Mutta tulot vaihtelevat kuukausittain oman työtahdin ja yhteistöiden mukana.

Olen sama henkilö, joka kysyi kummituksista. Aiempaan kysymykseeni liittyen: oletko koskaan saanut enneunia, tai muita enteitä tulevasta? En ainakaan niin, että voisin oikeasti sanoa niiden olevan enneunia. Ehkä enemmänkin hassuja yhteensattumia.

Oletko koskaan saanut unihalvausta? En onneksi, saisin sen päälle sydärin varmaan...

Tahtoisitko koskaan nähdä kummitusta? (Jos siis uskot että niitä on olemassa) EN! Olen oikea vellihousu ja saisin tästäkin sydärin..Vähintäänkin.

Niin ja vielä yksi kysymys: uskotko että avaruudessa on elämää? Ettei me olla ainoita täällä? Siellä on pakko olla. Se on niin suuri ja tutkimaton paikka.

Miten saat blogistasi tuloja? Kirjoitan blogia Otavamedian Kaksplussan portaalissa ja tästä saan rahallista korvausta. Sekä teen rahallisia yhteistöitä eri yritysten kanssa.


Kiitos kaikille kysymyksistä ihan hirveästi! Näihin oli todella kiva vastailla! 


 

 

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.