Omenoiden sekä omena-kaurapaistoksen sesonkiaika on taas täällä! Tässä herkullinen ja täysin gluteeniton sekä viljaton vaihtoehto omena-kaurapaistokselle.
1 kg omenoita
1 dl voita
1dl sokeria
kanelia
3 dl (n.100 grammaa) mantelilastuja

Kuori, poista siemenkodat ja viipaloi omenat. Levitä omenaviipaleet uunivuokaan tai piirakkavuokaan. Ripottele viipaleiden päälle kanelia. Sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon sokeri ja mantelilastut. Levitä seos omenaviipaleiden päälle ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia! Tarjoile esimerkiksi vanilijakastikkeen tai vanilijajäätelön kera.

Hieno idea!
VastaaPoistaMyös tattarihiutaleet sopivat kaurahiutaleiden tilalle.
Kiitos vinkistä,pitää kokeilla! :)
VastaaPoista