perjantai 13. lokakuuta 2017

Esittelyssä meidän yhdistelmävaunut.Kaupallinen yhteistyö

Tätä postausta muutama onkin jo toivonut! Aluksi on pakko todeta, että meidänhän ei pitänyt hankkia vauvalle uusia vaunuja koska tyttöjen vanhat vaunut ovat vielä tallessa. Niissä kuitenkin on pari puutetta joita olisin toivonut rattailta ja vaunuilta, joten en voinut vastustaa kiusausta kun sain blogiyhteistyön kautta mahdollisuuden uudenkarheisiin vaunuihin. Sitä paitsi, vielä viimeisen kerran kun saan vauvatarvikkeiden kanssa hifistellä...Meidän joulukuisella vauvalle vaunuvalinnaksi päätyivät Petite Cherie Solide yhdistelmävaunut. Mutta mitkä olivat ne ominaisuudet jotka saivat minut tarttumaan tähän yhteistyöhön?Yksi ominaisuus jota vaunuissa arvosta ylitse muiden ja jonka haluan ehdottomasti olevan, on kääntyvä työntöaisa. Koska haluan vaunuilta pitkää käyttöikää, on kiva kun hieman isompi lapsi saa kulkea rattaissa kasvot menosuuntaan. Kun taas stressaavana pienen vauvan äitinä on lähestulkoon elinehto nähdä se pieni ruttuinen naama koko ajan vaunuja työntäessä. Näissä yhdistelmärattaissa on kääntyvä työntöaisa, joka on kivasti huomioitu myös siinä, että jarrut löytyvät sekä edestä että takaa.

Toinen ominaisuus on suuret ilmakumirenkaat. Me emme asu kaupungin keskustassa, joten lumen, loskan ja hiekkateiden peittämät kulkureitit on ne meidän juttu. Mitä isommat renkaat, sitä paremmin ja vakaammin pystyy kulkemaan läpi loskan ja tuiskun. Kahden isomman lapsen takia tulee talvella varmasti nimittäin ulkoiltua, oli sää mikä tahansa.

Kolmas jota lähdin hakemaan uusilta rattailta oli vakaus. Sellaiset tukevat ja vakaat rattaat, jotka pysyvät pystyssä vaikka pari innokasta isosiskoa kurkistelisivatkin vaunukoppaan tai bussikuski hieman kaahailisi pikkuteitä pitkin. Kolmen lapsen kanssa minulla tulee olemaan nimittäin aivan varmasti kädet täynnä työtä ilmankin, että saan pelätä vaunujen kaatuvan lumihankeen tai bussin käytävälle. Pienen työntelyn jälkeen nämä yhdistelmärattaat tuntuvat todella tukevilta, joten uskon tämän kriteerin täyttyvän hyvin.

Yhdistelmävaunut oli myös aivan ehdoton kriteeri. Irroittettavalla vaunukopalla. Meillä vaunukoppa on toiminut välillä myös vauvan sänkynä kyläreissuilla, joten on käytännöllistä kun sen saa irti ja kannettua kantokahvoista mukanaan. Nukkuvaa vauvaa ei tule nimittäin herättää eikö vain? Ja aina ei sitä itkuhälytintä ole mukana.
En myöskään pistä pahakseni, että nämä vaunut näyttävät todella kivoilta. Harmaa väri ruskeilla nahkaisilla yksityiskohdilla. Vaikka en koe olevani mikään matierialisti niin kauniita vaunuja arvostan. Ne kun tavallaan kuuluvat lapsiperheen sisustukseen ja tulevat näkymään meidän eteisessä seuraavat 2-3 vuotta. Joten kiva ulkonäkö on kaikkea muuta kuin huono asia. Nämä vaunut itseasiassa istuvat väriltään meidän uuden kodin sisustukseen kuin nenä päähän (oikeasti ihan tahattomasti kylläkin) harmaata, valkoista ja tummaa.

Vaunujen mukana saimme käsienlämmittimen sekä lämpöpussin vauvalle jotka molemmat tulevat varmasti kovaan käyttöön talvivauvan kanssa. Olen ehkä jonkun mielestä hullu, mutta olen nimittäin suunnitellut selviäväni talvivauvan kanssa lämpöpussien avulla jättäen toppahaalarin kokonaan ostamatta.

Nyt vain odotellaan käyttäjän saapumista tähän maailmaan. Vaikka tuskin maltan odottaa siihen saakka ja laitan kaksi vuotiaan taaperon testi-istujaksi ja lähdemme pienelle kävelylle raikkaasaan syysilmaan.
Yhteistyössä Jollyroom.fi

15 kommenttia

 1. Upeet vaunut:) hei me selvittiin viime vuonna 1.11 syntyneen tyttömme kanssa koko viime talvi ilman toppahaalaria:) meillä oli untuvapussi ja juurikin iso vaunukoppa jonne vauvan sai lämpimään suojaan joten vanupuvulla/nallehaalarilla selvittiin koko talvi eikä pikkuruinen vauvamme koskaan ollut kylmissään! Eli ei mikään mahdoton haave;)

  VastaaPoista
 2. Onpa nätit vaunut! Meillä olis tammikuun vauvalle vaunun hankinta vielä edessä. Toivoisin mahdollisuutta saada adapterilla kaukalo runkoon kiinni. En ole vielä oikein perehtynyt asiaan ja esikoisen aikaan en osannut kaikkia hienouksia ajatellakkaan :) Mullakin muuten ollut mielessä tuo toppapukuasia. Mietin samaa, että hankkisko jonkun hyvän toppapussin. On meillä äitiyspakkauksen haalari, mutta vastasyntyneelle se on aika iso...Mukavaa raskauden loppusuoraa! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä myös yksi jonkun mielestä ehkä hullu, en myöskään meinannut hankkia toppahaalaria tammikuiselle. Meillä on lämpöpussit vaunuihin sekä turvakaukaloon ja ajattelin et toppahaalari ostetaan vasta sitten jos sille tulee tarvetta. Ensimmäiset viikot ulkoillaan kuitenkin niin, että joko minä tai mies on 2-vuotiaan esikoisen kanssa ulkona ja toinen sitten vauvan kanssa sisällä.

  VastaaPoista
 4. Meillä synty poika tammikuussa ja toppahaalaria ei oltu hankittu vaan just lämpöpusseilla mentiin. Eikä muuten kertaakaan oltais tarvittu haalaria. Noi lämpöpussit on niiin paljon näppärämpiä ja luultavasti vauvastakin mukavampia kuin haalarit. Tosi nätit vaunut on kyllä!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin kaksi keskitalven lasta ja molempien kanssa menty se eka talvi pelkässä pussissa. Sitten seuraavana talvena haalari, silloin on mennyt se äp-haalari. :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit vaunut!!! Muistithan testata, että kangas on tuulenpitävää?

  VastaaPoista
 7. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.18. lokakuuta 2017 klo 12.10

  oon ihan samaa mieltä! :)

  VastaaPoista
 8. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.18. lokakuuta 2017 klo 12.18

  kiva kuulla, täällä meinaan ihan samat suunnitelmat! :) meillä kunnon toppapussi kaapissa vielä isosiskojen jäljiltä ja ajattelin sen kyllä riittävän feecehaalarin kanssa! :)

  VastaaPoista
 9. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.18. lokakuuta 2017 klo 12.18

  kiitos, ihanaa odotusta myös sinne! :) me mietittiin myös tuota adapteri hommaa mutta ei sitten lähdetty sille tielle. Tosin en oikein tiedä miksi :p

  VastaaPoista
 10. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.18. lokakuuta 2017 klo 12.19

  sinäpä sen sanoit, vain jos on tarvetta ja useimmiten vauva meilläkin varmasti jää sisälle jos vaan mahdollista! :)

  VastaaPoista
 11. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.18. lokakuuta 2017 klo 12.20

  näin mäkin ajattelen, tuntuu että toppahaalarit myös ovat lämmittäneet paremmin kuin pelkkä haalari! :)

  VastaaPoista
 12. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.18. lokakuuta 2017 klo 12.20

  ! :) kiva kuulla!

  VastaaPoista
 13. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.18. lokakuuta 2017 klo 12.21

  kiitos! :) kyllä vaikuttaisi olevan!

  VastaaPoista
 14. Hei!

  Onko nämä vaunut olleet nyt käytössä hyvät? Itsellä kans harkinnassa nimenomaan nämä. Kulkeeko hyvin lumessa?

  T. Elolapsi tulossa

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.