sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Taloprojekti: Muutto lähestyy! (Kuvia!)

Pikkuhiljaa kaikki alkaa olemaan valmista! Tai ei edes pikkuhiljaa, nimittäin viime viikon torstaina saimme sähköpostiimme viimeisen laskun talostamme ja tiedon että ensi viikon keskiviikkona on loppusiivous! Se tarkoittaa sitä, että me pääsemme muuttohommiin ihan lähiviikkoina. Uskomatonta.

Kaikki kävi nopeammin kuin osasimme kuvitellakkaan. Helmikuussa piti päästä muuttamaan, ja pääsemmekin jo marraskuussa! En pistä vastaan, vaikka en juurikaan voi muuttopuuhiin muuta kuin pakkaamisen ja purkamisen osalta osallistua, on ihana päästä uuten kotiin sitten vauva kainalossa. Ja tytöillä on hetki aika tottua tähän muutokseen ennen kuin seuraava jo tuleekin pikkusiskon muodossa.

Ihana päästä jouluksi kotiin! Vaikka muutto tulee olemaan aikamoinen rutistus tähän loppuraskauteen vielä. Mutta hei, viimeisen kerran! Tästä ei muuteta sitten kuin vanhainkotiin vasta. Tai Espanjan aurinkorannoille viettämään eläkepäiviä...

Ja voi että miten odotan tämän asunnon tyhjentämista. Asuntonäyttöjenkin siivoukset helpottuvat roimasti kun ei ole tavaraa ja rompetta joka nurkassa!

Ihanaa, ihanaa ja ihanaa. Me päästään jouluksi kotiin. Hyvissä ajoin ennen joulua <3


 

8 kommenttia

 1. Oi miten jännittävää!! Saitteko osallistua itse esim. keittiön suunnitteluun? Mikä keittiötoimittaja teillä on?

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, uuteen kotiin. Saako olla utelias, paljonko talo tuli maksamaan?

  VastaaPoista
 3. No joo mamma ei tykkää kun muutatte kauemmad? No ei maat, vävypojalle terkkuja että ootte edelleen työmatkani varrella ???

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa naapuriin ☺

  VastaaPoista
 5. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.26. lokakuuta 2017 klo 10.35

  hih, kiitos!! :)

  VastaaPoista
 6. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.26. lokakuuta 2017 klo 10.35

  hahhahaa :D todella kauas muutetaankin ;)

  VastaaPoista
 7. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.26. lokakuuta 2017 klo 10.36

  no älä muuta sano ! :) tarkkoja summia en viitsi täällä näin julkisesti huudella, mutta tämän rakennuttajan tämä talomalli vaihtelee siellä 220 000 - 290 00 välillä! Tontin paikasta ja omistajuudesta riippuen. Meillä on oma tontti, joten tämä meidän talo sijoittuu tuohon keskivälille! :)

  VastaaPoista
 8. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.26. lokakuuta 2017 klo 10.37

  on!! :) joo sattiin valita oikeastaan kaikki itse. Rakennuttajalla oli tietyt toimittajat, me otimme ihan rakennuttajan vaihtoehdista joka oli Nixi-keittiöt. Emme juurikaan tehneet mitään muutoksia, vaikka olisi kyllä saanut jos olisi halunnut! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.