tiistai 28. marraskuuta 2017

Jouluhössötys, nyt se alkaa! (ARVONTA)


Kaupallinen yhteistyö Breden Kids

Marraskuun viimeisiä päiviä viedään, joko jouluhössötyksen voi virallisesti aloittaa? Ihan sama voiko vai ei, nimittäin meillä se on jo aloitettu!

Joulukuusta lukuunottamatta kaikki koristeet on levitelty ympäri asuntoa. Ensimmäiset glögipullot tyhjeni jo viikkoja sitten. Ensimmäiset piparit leivottiin viikonloppuna. Lapset katsovat kolmatta kertaa Joulupukkia ja noitarumpua ja toivovat päivittäin soitettavan joululauluja. Joulutunnelma hivenen kärsii mutaisesta ja synkästä maasta, mutta toisaalta harvoin sitä täällä valkoista joulua nähdään.

Olen aina pitänyt joulusta, mutta pakko myöntää että lasten kanssa joulumopo lähtee vähän keulimaan jo marraskuussa. Mutta kun lapset, he niin rakastavat ja odottavat joulua! Se oman lapsen innostus ja odotus on jotain, jota ei voi tietää ennen kuin sen kokee. Vaikka lapset odottavat innolla joulupukkia, haluan opettaa heille että joulussa on muustakin kyse. En tarkoita Jeesus tarinoita ja joulun alkuperäistä tarkoitusta, vaan niitä juttuja jotka minulle on tärkeitä kasvattajan, äitinä sekä ihmisenä. Vaikka toki haluan myös opettaa joulun uskonnollisen puolen. Syyn miksi sitä ihan oikeasti edes vietetään. Mutta ehkä vähän isommille lapsille vaikka jo viime jouluna puhuimme parilla sanalla Elviran kanssa aiheesta.

Meidän lapset saavat uskoa pukkiin ja tottakai se on lasten joulun kohokohta. Viime jouluna pukin tuomien lahjojen lisäksi askartelimme myös itse lahjoja, esimerkiksi soodataikinakoristeita joulukuuseen. Juttelimme miten kiva on antaa toisille lahjoja ja tehdä toinen ihminen iloiseksi. Juttelimme miten kivaa on ilahduttaa toista, vaikka lahjojen saaminen mukavaa onkin.Kaikkein eniten toivon, että lapset muistavat joulusta lämpimän tunnelman rakkaiden ihmisten keskellä. Tunnelman, joka on rauhallinen. Ollaan yhdessä, syödään hyvää ruokaa eikä kenelläkään ole mihinkään kiire. Joulun taika, se on ihan parasta.

Kuitenkin nämä asiat on eniten ehkä vähän isommille lapsille ja pitkäkestoisempia projekteja. Nyt nautin, naureskelen ja ehkä vähän kauhistelen pitkiä lahjalistoja. Kuuntelen toivon tuon joulupukilta huutoja kyllästymiseen saakka joka kauppareisulla jokaikisen tavaran kohdalla. Katselemme yhdessä ikkunasta tonttuja ja mietimme miten ihmeessä ne ovat niin nopeita ja taitavia ettei niitä nää. Joulussa on aina sitä jotain taikaa, näin aikuisenakin. Mutta lasten joulussa sitä on niin paljon, ettei siitä haluaisi koskaan luopua. Onneksi saan elää lapsuuteni joulut nyt uudelleen omien lasteni kanssa.
Psst! Koska joulu on antamisen ja ilon aikaa, haluaa Breden Kids jakaa joulumieltä alekoodin sekä tonttupipojen muodossa! Koodilla LAURA20 saa alennusta koko Breden Kidsin valikoimasta ja kuvissa näkyviä tonttupipoja on minun Instagram tililläni arvottavana 10 kpl! Tonttupipoja jaetaan ilmaiseksi myös kauppakeskus Jumbossa 5.12 kello 17:00 !


6 kommenttia

 1. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.29. marraskuuta 2017 klo 19.45

  voi kiitos!! :)<3 olen tietysti samaa mieltä<3

  VastaaPoista
 2. Löytyipä mielenkiintoinen uusi nettikauppa postauksesi avulla.
  Kuinkahan kauan tuo alekoodi on voimassa? Nimittäin yritin tehdä tilausta mutten onnistu saada alennusta, vaan tulee että koodi ei kelpaa.

  VastaaPoista
 3. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.30. marraskuuta 2017 klo 17.16

  Voi ei!!! Selvittelen asiaa ja palaan heti kun tiedän!! :)

  VastaaPoista
 4. Selvisi jo ? Vaatii asiakastilin tekemisen heidän sivuilla, jotta alekoodit toimii.

  VastaaPoista
 5. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.1. joulukuuta 2017 klo 16.11

  hieno homma, olin itseasiassa juuri tulossa sanomaan samaa että täytyy kirjautua sisään niin koodit toimii! :) ihana kun sait tilauksen tehtyä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.