perjantai 24. marraskuuta 2017

Kun äiti itsensä ylitti ja vauvalle peiton virkkasi.Melkein kyynel silmin katselen tuotostani täällä. Se ei ole täydellinen, ei todellakaan. Mutta se on ihan hemmetin suuri saavutus ihmiseltä, joka on aina vihannut käsitöitä. Se on paljon ihmiseltä, jonka käsityönumeron on ollut korkeintaan seiskan luokkaa...

Saan kiittää tästä sairauslomaani. Kun jäin sairauslomalle, mietin miten saisin aikani kulumaan kun pitäisi ottaa supistusten takia rennosti. Mieleeni tuli virkkaus, se ainoa käsityö josta oikeasti edes vähän pidin. Ja siitä se ajatus sitten lähti!

Noin kymmenen viikkoa myöhemmin ostin Ikeasta fleecepeiton jonka leikkelin ja ompelin peiton toiselle puolen. Peitosta tuli aika kiva, vaikka itse sanonkin! Ja juuri passeli vauvan suojaksi turvakaukalossa.

Virkkausintoni ei suinkaan saa laantua tähän tuotokseen, nimittäin tytöt tilasivat totta kai itselleen samanlaiset omiin sänkyihinsä. Virkaten ja vääntäen siis homma jatkuu. Ehkä ensi jouluna he saavat uudet päiväpeitot itselleen, heh hee. Voin nimittäin olla että parin viikon päästä on kädet täynnä töitä taas hetkeksi aikaa..

3 kommenttia

 1. Nätti, ihanat värit! Ihastelinkin peittoa jossain sinun aiemmassa postauksessa:)

  VastaaPoista
 2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.29. marraskuuta 2017 klo 19.38

  :)!

  VastaaPoista
 3. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.29. marraskuuta 2017 klo 19.38

  voi kiitos!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.