torstai 16. marraskuuta 2017

Lapsiperheen glamouria: Leikkihuone rajoittaa kodin lelukaaosta...

...Mutta kuka tämän huoneen puhtaaksi raivaa? Taidan hakea ulkoa lumilapion ja kauhoa lelut takaisin laatikoihinsa. Miten ihmeessä nuo kaksi tyttöä ovat mahtuneet leikkimään täällä...Onneksi kohta on joulu ja saadaan taas lisää leluja lapsille!


Lapsiperheen glamouria aloittaa uuden postaussarjan blogissa. Yksi arkinen kuva lapsiperheen arjesta per päivä. Tai tarkoitus olisi per päivä, kuten tähän galmouriin kuuluu kaikkihan sujuu lapsiperheessä aina suunnitelmien mukaan. 

4 kommenttia

 1. ? sä oot kyllä ihan huippu! Osaat kirjottaa niin sujuvasti ja turhaan kaunistelematta lapsiperheen arjesta. Kyllä on monet hymähdykset saanu näitä lukiessa. Meillä 6lasta että tiedän tosiaan mistä puhut.
  Ollaan kanssa muutettu uuteen omakotitaloon ja en osannu etukäteen ajatellakkaan minkälaista stressiä tulee ku uudet pinnat alkaa saamaan kolhua,väriä ja lommoja. Ja kuinka tapettiseinä ruokapöydän takana odottaa ensimmäisiä lentäviä kaakaoita/mustikoita/mustaherukkamehuja tms.. vielä ei oo osunu vaikka muutama vuos kylmänviileesti niitä odoteltu.
  Onnea ja voimia loppu-odotukseen.

  VastaaPoista
 2. Samalta näyttää meidän leikkihuone (ja olohuone), jossa leikkii kolme lasta. Kaaos häiritsee vaan silloin, kun on aika siivota, ei kuulemma pysty, kun on niin sekasta. ;) Meillä on leikkihuone olohuoneen päässä ja oon vakavasti harkinnut jonkun lanan hankintaa, jolla vaan tuupata olkkarin puolelle tulleet lelut leikkihuoneeseen iltaisin ja ovi vaan kiinni perässä. Poissa silmistä ;)

  VastaaPoista
 3. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.21. marraskuuta 2017 klo 17.13

  hihiii kiitos :)<3 ja hei ällä sano noin, eilen lensi jo ekat maidot vähän liian lähelle tuota tapettia.. xD :D ja kiitos!!

  VastaaPoista
 4. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.21. marraskuuta 2017 klo 17.15

  jännä kun ei täälläkkään jakseta siivota, leikkiä kyllä ja sotkea ;) hei hyvä idea, pistän korvan taakse!! :p

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.