sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Terveisiä muuttohässäkän keskeltä!


Laatikoita, laatikoita ja lisää laatikoita. Kadonneita tavaroita, kipeitä jäseniä ja supistuksia.


Niistä on kunnon muutto tehty! 


Hengissä ollaan, vaikkakin täytyy myöntää että meikäläisen kroppa on aika loppu. Lähes kaikki tavarat on siirretty vanhasta kodista uuteen, ja jo viime yönä nukuimme uudessa kodissamme. Pikkuhiljaa laatikot tyhjenee, ehkä uskaltaa luvata että ennen joulua kaikki tavarat ovat jo paikoillaan?

Sanon kyllä sen, että muuttaminen on hullun hommaa. Vielä hullumpaa se on raskaana ja flunssassa. Tänne iski totta kai kunnon flunssa koko perheeseen juuri täksi viikonlopuksi. Onneksi meidän lähipiiri on ollut muuttoapuna ja olemme saaneet apua lastenhoitoon, kantamiseen, purkamiseen ja muonitukseen. Ihan superia!

Ajatus ei oikein kulje, pää on täynnä räkää ja muuttopölyä. Hetki menee ennen kuin tähän uuteen kotiin kotiutuu mutta kyllä nyt jo voin sanoa, minä rakastan tätä! Lapset ovat ottaneet muuton myös ihan ok. Elvira hivenen ikävöi vanhaan kotiin mutta ehkä enemmänkin sen takia, että paria päiväkotikaveria tulee ikävä. Vaikka he näkevätkin jo ensi viikonloppuna synttärijuhlien merkeissä!

Nyt vihdoin istutaan koko perhe hetkeksi alas ja katsotaan yhdessä televisiota. Palailen huomenna raskauspostausten kera! Hiljaa hyvää tulee sanovat, ja kyllä tämä touhu näin paksuna onkin aika hidasta puuhaa! Toisaalta mihinkäs tässä valmiissa maailmassa kiire, äitiyslomakin alkaa vasta viikon päästä, heh he!

6 kommenttia

 1. Tää postaus ei kyllä yhtään auta omaa muuttokuumetta... Vähän ihanaa kun pääsitte jo yöksikin sinne uuteen! Tsemppiä tavaroiden purkuun ja edellisen asunnon myyntiin!

  VastaaPoista
 2. Hei!!!

  Ihana lukea blogiasi ja seurata raskauttasi, me tullaan muutama päivä perässä :) ja muuttokin meillä oli samaan aikaan, tai no me muutettiin jo viikko sitten! Meillä on ensimmäinen lapsi tulossa ja ihan täpinöissään ollaan nyt pesää rakennettu ja vauvalle laitettu petiä yms. kun vihdoinki saatiin isompi asunto <3 Tsemppiä teille odotukseen ja toivottavasti flunssa pian helpottaa :)

  VastaaPoista
 3. Juu, ei varmasti oo kevyttä hommaa kyllä, voimia! Täälläkin ois kauhee muuttokuume.. Ihana tuo keittiön tapetti :)

  VastaaPoista
 4. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.9. marraskuuta 2017 klo 19.46

  kiitos!!! :) hengissä ollaan ;)

  VastaaPoista
 5. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.9. marraskuuta 2017 klo 19.46

  kiitos!<3 ja ihana kun tykkäät lukea! :) paljon tsemppiä ja jaksamista myös sinne loppuraskauteen, ei enää kauaa niin pääsemme tositoimiin! :)

  VastaaPoista
 6. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.9. marraskuuta 2017 klo 19.47

  hihi, muuttokuume on kavala tauti ;) ja kiitos, toivon että tämän vuoden puolella saadaan heittää hyvästit vanhalle asunnolle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.