keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Mitä joulupukki tuo tänä jouluna meidän lapsille?Kaupallinen yhteistyö Jollyroom.

Täytyy myöntää että kahden tytön äiti kiittää joululahjoja miettiessä. Kiitän pienestä ikäerosta ja siitä, että tyttärieni kiinnostuksen kohteet ovat aivan samoja. Nimittäin pääsemme aika helpolla jouluostoksilla, kun osa lahjoista voi olla yhteisiä ja tiedämme kaiken kelpaavan molemmille! He ovat itse tehneet valinnasta myös helppoa, nimittäin he toivovat joululahjaksi kaikkea. Jokaikista kaupan lelua ja vaatetta. Kyllä on meille vanhemmille helppoa valita mieluista lahjat heille, kun kaikki kelpaa! Tai siis joulupukilla on helppoa...Meidän tyttöjen lempileikit ovat tällä hetkellä eläinleikit, nukkeleikit, prinsessaleikit, barbieleikit ja figuurileikit. Oikeastaan heitä kiinnostaa kaikki sellaiset stereotyyppiset "tyttöjen leikit". Pinkkiä, glitteriä, prinsessaa ja vauvoja. Niistä on meidän perheen leikkihetket aika usein tehty!

Matilda erityisesti rakastaa kaikkia eläimiä, joten pukinkontistamme löytyy hänelle Woodlii puinen hevostalli. Voin jo silmilläni nähdä miten hän onnellisena tuhtaa hevosten kimpussa ja järjestelee niitä vuoroin talliin ja vuoroin laitumille. Äitinä toivon, että puinen materiaali tuo lelulle pitkäikäisyyttä ja kestävyyttä, jota nykyajan muovihärpäkkeet ei oikein tunnu tuovan.Elvira rakastaa kaikkea pinkkiä, tyttömäistä ja "äidillistä". Nukkekoti sekä vauvaleikit ovat hänelle tärkeitä tällä hetkellä. Sen takia joulupukki tuo hänelle, tai oikeastaan heille molemmille ihanan pinkin ja tyttömäisen Woodlii nukkekodin. Tässäkin äiti toivoo pitkäikäisyyttä puisten huonekalujen takia jotka sopivat pientenkin leikkijöiden käsiin. Kuitenkin kolmas tyttö tulee hetkenä minä hyvänsä, joten nämä lelut ovat käytössä meidän perheessä vielä luultavasti vuosia.

Lelujen lisäksi olen panostanut erityisesti lahjojen käytännöllisyyteen. Ostanut kaikkea tarpeellista jota ostaisimme piakkoin muutenkin, mutta lapsemme saavat jouluaattona paketin avaamisen ilon kaupanpäälle. Tälläisiä lahjoja on esimerkiksi sähköhammasharjat, pikkuhousuja, pinnejä sekä pari palapeliä perheen pienimmälle. Voi olla että lahjojen kanssa karkaa hieman mopo käsistä (kun miettii että isovanhemmat, kummit, tuttava perheet sekä sukulaisetkin muistavat lapsiamme varmasti lahjoilla) mutta hei, joulu on kerran vuodessa ja olen niin jouluihminen! Kerran vuodessa edes on ihanaa laittaa kaikki vähän överiksi juhlan joka saralla ja hemmotella omia lapsiaan oikein olan takaa.


Minun on pakko oikein tsempata itseäni, etten menisi heti antamaan edes muutaman lahjan tytöille. En malttaisi millään odottaa jouluun asti! Onneksi ei enää kauaa, kohta joulu on täällä! 

3 kommenttia

 1. Woodliin lelut on niin ihania! Meillä taas on kohta kaksi vuotta täyttävä poika, joka tykkää niistä "poikien leikeistä" ja niihinkin woodliilla on tosi ihania vaihtoehtoja.

  Mä oon itse jouluihminen henkeen ja vereen ja pakko myöntää, että kyllä on tullut lahjoja ostettua lapselle ihan liikaa... Lisäksi kun meidän lapsi on sekä miehen, että oman puoleni perheen(ja meillä on isot perheet..) ainut lapsi, tiedän että isovanhemmat, tädit ja sedät ostaa vielä lisää kaikkea. Mutta onhan se ihana nähdä lapsi avaamassa ja innostumassa lahjoista. Meillä ei muutenkaan osteta leluja muuta kuin jouluksi, niin se riemu on varmasti suuri.

  VastaaPoista
 2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.17. joulukuuta 2017 klo 15.03

  Nää on! Mekin yritetään niin että ei osteta "turhaab" lapsille leluja vaan lahjat ovat joulun ja synttäreiden juttu ! :) ja saahan sitä nyt välillä innostua ja hemmotella!<3

  VastaaPoista
 3. Pikkusille on niin helppo ostaa lahjoja; mun pitäis keksiä pojalleni 18v. jotain mukavaa/hauskaa; ei oo helppo tehtävä. Hän on minun pieni poikani, vaikka hän onkin aikuinen.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.