lauantai 2. joulukuuta 2017

Vihdoin vauvahankinnat kasassa: Turvakaukalo & sitteri!

Repeätte varmaan nauramaan jos aloitan tämän tekstin aikainen lintu madon nappaa lausella..Heh hee. Kai oli korkea aikakin saada vauvahankinnat kasaan, tänään 38+0 raskausviikkoa ja koko päivän sadellut supistuksia sekä jomotuksia! En usko että tässä ihan synnärille ollaan kuitenkaan vielä matkalla, mutta nämä ovat sellaisia tuntemuksia joita minulla oli Elviran odotusaikana loppuvaiheessa ja sitten yhtenä yönä holahti vedet sänkyyn. Eli kai voimme toivoa että nämä edes jotakin tekevät? No asiaan taas takaisin..

Kävin tosiaan perjantaina vihdoin ja viimein hakemassa meille turvakaukalon. Kaukaloksemme valikoitui Britax Römer Primo. Syitä sille (älkää kivittäkö..) halpa hinta sekä se, että meillä oli Brion Primo kaukalo Elviralla ja Matildalla joten se on hyväksi todettu. Toki katsoin läpi myös autoliiton testit parin vuoden takaa ennen kuin ostopäätöksen tein. Nämä turvallisuusasiat ovat muuten yksi aika varma keskustelunaihe jos haluaa vanhempien keskuudessa saada kiistelyä ja käytöstapojen unohtamista aikaiseksi.

Kun olimme lähdössä lastentarvikeliikkeestä, silmäni törmäsivät harmaaseen tähtikuviolliseen sitteriin. Ainiin sitteri, sitä me ollaan aina tarvittu vauvojen kanssa! Jostain syystä olin tällä kolmannella kertaa unohtanut koko sitterin olemassa olon. Hintaa tällä sitterille oli huimat 19 euroa, joten nappasin sen vielä kaukalon lisäksi mukaan. Meillä on erityisesti sitteri ollut käytössä soseiden tullessa kuvioihin, joten eipä ainakaan hinnan puolesta tarvitse varoa porkkana- ja mustikkatahroja kankailla.

Nyt on sitten kaikki vauvahankinnat kasassa, jipii! Tai no vaipat ja pari tuttia vielä uupuu mutta yritän muistaa ne huomenna Prismareissun yhteydessä. Ellemme sitten yöllä lähde synnyttämään! Ei kai, en usko siihen hetkeäkään. En edes sairaalakassia ole jaksanut pakata vaikka tänään on supistellut taas vähän tujummin mitä ennen. Kameran akun kuitenkin latasin täyteen, ihan vain varmuuden vuoksi. Mutta enköhän minä kuitenkin huomenna palaile tänne ihan yhdessä koossa jälleen kerran raapustamaan uutta raskausviikkopostausta.

2 kommenttia

  1. Minä kävin myös tällä viikolla ostaa turvakaukalon ja ihastelin tuota samaa sitteriä ja sen halpaa hintaa :D Meillä valitettavasti on sitteri varastossa esikoisen jäljiltä niin ei löytyny syytä ostaa uutta. Tuo tähtikuosi on vaan niin ihana! Tsemppiä loppumetreille! Täällä kohta rv35 täynnä ja alkaa olla jo aika tukalaa.

    VastaaPoista
  2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.10. joulukuuta 2017 klo 8.21

    Kiitos!!! Oi tsemppiä sinnekkin, ei sielläkään enää kauaa!<3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.