tiistai 27. helmikuuta 2018

Tänään nautin niistä pienistä arjen iloista.Tänään oli ihana herätä aamulla pirteämpänä kuin aikoihin. Viimeiset kolme yötä ovat olleet kuin sadusta; Ilona herää ensimmäisen kerran syömään 6-7 tunnin päästä nukahtamisesta!

Tänään ulkona on upean aurinkoinen ilma. Paljon pakkasta ja kamala tuuli, mutta nautitaan auringosta ikkunan läpi!

Tänään kävin lasten kirppiksellä etsimässä Ilonalle seuraavaa vaatekokoa. En löytänyt ainuttakaan, mutta sattumalta löysin itselleni kauan himoitsemani mustan haalarin. Olen jo kauan ollut aikeissa tilata netistä sellaisen, mutta ihan sattumalta löysin sen nyt kahdeksalla eurolla! Huippua! Joskus laiskuudesta ja saamattomuudesta - sekä pihiydestä - on hyötyä.

Tänään nautin kun sain rauhassa käydä ruokakaupassa. Ilona nukkui koko kauppareissun ja täytyy täälläkin - kuten jo Instagramissa tein - hehkuttaa Lidlin ostoskärryjä! Niissä on erillinen "tasanne" turvakaukalolle. Ei haittaa yhtään vaikka vähän joutuu kuikuilemaan kaukalon takaa, niin kätevä!

Tänään ostin kaupasta kukkasia, vaikka tiedän että hellässä huomassani ne eivät pysy montaa päivää hengissä. Olen päättänyt pihiydestäni huolimatta panostaa kodin viihtyvyyteen tämän äitiysloman aikana! Ja tuovathan ne kukat keittiöön heti sellaista kevään tuntua.

Tänään automatkalla radiosta soi Tik Takin kyyneleet biisi. Fiilistelin biisiä ja hoilasin sitä kurkkusuorana! Tai niin kurkkusuorana kuin kannatti, nukkuihan takapenkillä yksi matkustaja kaukalossaan. Se on muuten jännä, miten vanhojen laulujen sanat jäävät mieleen niin, että vielä vuosienkin jälkeen ne muistaa kuin vettä vaan. Ei tuntunut ruotsi tai saksa uppoavan pääkoppaan yhtään niin helposti peruskoulussa...

Tänään aion vielä mennä päiväsaunaan, kun lapset heräävät päiväunilta. Sitä ennen herkuttelemme eilisellä pannukakulla, jäätelöllä ja mansikkahillolla.

Tänään taas tajusin miten hyvin minulla ja meillä asiat ovat.

Tänään ja muutenkin lähiakoina elämä on ollut aika ihanaa. Arkista, mutta niin onnellista.

On niin helppoo olla onnellinen. Ja tyytyy siihen mitä on. Näin lauletaan eräässä laulussa ja tiedättekö, tällä hetkellä minusta tuntuu juuri siltä. Olen saanut lähiaikoina niin paljon. On tapahtunut suuria muutoksia uuden kodin ja vauvan myötä. Nyt on aika nauttia kaikesta siitä mitä minä olen saanut. Jollain tavalla tyytyä tähän hetkeen, vaikka sanaan tyytyminen usein liitetään jotain negatiivista. Mutta ehkä siinä laulussakin haetaan sellaista fiilistä tuon tyytymis sanan kautta, että on osattava nauttia siitä hetkestä ja siitä mitä on jo saanut. Haaveilu on ihanaa, mutta joskus on hyvä lopettaa se hetkeksi, jotta osaa nähdä sen kaiken mitä on jo saanut.

6 kommenttia

 1. Ihana hyvän mielen postaus ♥♥

  VastaaPoista
 2. Satakunnassa noita kaukalokärryjä löytyy myös Prismoista 👍

  VastaaPoista
 3. Ihana positiivinen postaus! Mitäs vaatekokoa teidän pikkuneiti käyttää tällähetkellä? ☺️ Täällä yritetään kuluttaa raskauden viimeisiä viikkoja ja odotetaan omaa pienokaista syliin 😍 odottavan aika on piiiiiitkä...

  VastaaPoista
 4. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.28. helmikuuta 2018 klo 17.03

  kiitos<3

  VastaaPoista
 5. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.28. helmikuuta 2018 klo 17.03

  !? MITÄ TURKU MIKSI EI TÄÄLLÄ!?!?! :D ehkä kohta... ;)

  VastaaPoista
 6. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.28. helmikuuta 2018 klo 17.05

  kiitos<3 nyt 62 cm tällä hetkellä, muutama 56 löytyy mutta ne rupeavat kyllä olemaan jo tosi tyköistuvia! :) ei niitä montaa ole, syntymästä saakka 62 olleet käytössä kun en pihinä viitsinyt ostaa niitä ihan pieniä lyhyen käyttöikänsä vuoksi :D 62 pärjäsi ihan hyvin ja hitusen pitkät hihat suojasi vauvaa omilta kynsiltään ;) ja oiiiiii jänniä aikoja<3 tsemppi paljon viimeisiin viikkoihin, ne todellakin matelee!!!!:D <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.