tiistai 20. helmikuuta 2018

#vainisijutut

Imuri

Kun äiti haluaa uuden imurin, ottaa hän screen shotin elektroniikkaliikkeen nettisivuilta ja pistää tämän isille whats appin välityksellä. Korostaen vielä, että juuri tämä ei mitään muuta.

Kun isi tulee kauppareissulta kotiin, löytyy auton takakontista 55 tuuman televisio. Katsokaas kun juuri se the imuri oli kaupasta loppu...Ehkä  meidän perheessä elektroniikkaliike on miehille sama kuin naisille Ikea; sieltä ei pääse koskaan tyhjin käsin kotiin.

Toisaalta, ei ihan verrattavissa nämä hinnat meidän ostoksilla. Minä pääsin tänään Ikeasta ulos 14 euron kuitilla, luulen että televisiosta sai pulittaa ihan hitusen enemmän.

Ja sain minä kyllä sen imurinkin sitten tänään. Että en minä ihan ilman uutta leikkikalua jäänyt. Vaikka kyllä pakko myöntää, että meidän perheessä isi on se joka useimmiten imuroi. Minä vihaan imurointia. Tai ainakin vihasin, katsotaan jos se nyt maistuisi vähän paremmin uuden imurin kanssa.

 

6 kommenttia

 1. Teillä ei ole keskuspölynimuria?

  VastaaPoista
 2. Hei! Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta onko nuo mainosjutut joku Kaksplussan uusi juttu että tulee joka väliin mainos ja "juttu jatkuu mainoksen jälkeen"? Sekavoittaa ja pätkittää lulemista ikävästi :s

  VastaaPoista
 3. Keskuspölynimuri on huippu! Sen lisäksi on toki kiva olla joku rikkaimuri tai vastaava, etenkin näin kaksikerroksisessa talossa, mutta ehdottomasti paljon parempi ja kivempi kuin normi imurit!

  VastaaPoista
 4. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.22. helmikuuta 2018 klo 16.15

  ei ole :) mä vihaan pitkiä imurinjohtoja joten ei haluttu sitä, olisi vienyt niin paljon tilaa kaapistakin :D tässä talomallissa kun on vain yksi reikä keskuspölynimurille, joten ajateltiin johdon olevan aikamoinen jotta yltää joka paikkaan! :)

  VastaaPoista
 5. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.22. helmikuuta 2018 klo 16.16

  oon ihan samaa mieltä ja toivon että ei ole pysyvä asia! :) vie jotenkin postauksen "ulkoasun" ihan hakoteille...

  VastaaPoista
 6. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.22. helmikuuta 2018 klo 16.17

  varrellista rikkaimuria juurikin mies lähti ostamaan :p toivon ettei normi imuriin tarvitse enää niin usein koskea! :) meill oli lapsuuden kodissani keskuspölynimuri ja minä vihasin sitä.. :D toki varmasti siivousjälki on ihan eri, mutta se pitkä letku..! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.