maanantai 23. huhtikuuta 2018

Breikin jälkeenSaisinko mä soittaa sun hanurii? Nyt on Antti Tuiskut kuunneltu ja tanssittu niin, että riittää taas hetkeksi. Se on jännä, miten vapaaehtoisesti väsyneenä kolmen lapsen äitinä lähtee hakemaan lisää univelkaa. Yö venyi aamun pikkutunneille asti, mutta jos harvoin mennään niin sitten mennään kunnolla? Ehkä viikon päästä tuntuu, että tästä vapaaillasta on selvitty hah!

Voi varmaan kuitenkin todeta, että arjesta irtaantuminen on mennyt silloin nappiin kun arki maistuu taas niin järkyttävän ihanalta! Ihana olla kotona perheen kanssa. 12 tuntia ilman perhettä tuntui ikuisuudelta! Odotan jopa sitä, että saan tämän tekstin valmiiksi ja pääsen siivoamaan. Uskomaton vaikutus pienellä irtiotolla.

Viiniä saattoi mennä pari lasia liikaa, mutta kun eilinen päivä on selätetty kunnialla voi ehkä jo todeta että olihan se sen arvoista. Sanoin olevani hivenen vastuuton 25-vuotias ja niin taisin ollakin. Oli kiva pitkästä aikaa tanssia kaikki stressi pois ystävien kanssa! Ja Antin keikka oli uskomaton! Onhan hänen lavashownsa ihan mahtava spektaakkeli! Selvisin illasta ilman ikäväitkua. Pari kyyneltä saattoi aamulla tirahtaa kun sain taas nuuhkutella kainalomatoni huumaavaa vauvantuoksua! Isompiakin tyttöjä tuli todella kova ikävä, eikä ihmekkään. Olemmehan me tällä hetkellä aika symbioosissa koko ajan.

Isillä ja tytöillä oli mennyt kotona tosi kivasti! Ilona oli herännyt yöllä vain pari kertaa syömään ja tuttipullo oli kelvannut oikein mainiosti. Minäkin pärjäsin reissun oikein kivasti liivisuojien ja pienen käsilypsyn avulla, vaikka aamulla heräsinkin Pamelana. Viime yö oli Ilonalla hieman levoton, ehkä hän reagoi poissaolooni vasta jälkijunassa ja haki tissistä lohtua?

Lastenhuoneesta kuuluu tuttua kinastelua ja uhmaamista. Tiskit odottavat tiskaajansa ja pyykkivuori viikkaajaansa. Ikean slogania lainaten, ihanaa olla kotona. 

P.s Instagramissa on käynnissä luonnonkosmetiikka arvonta!


2 kommenttia

  1. Ihanaa, että oli ihanaa :) <3
    Muutama lasi punkkua liikaa on vaan sellainen pienen pieni laskuvirhe, eikö? ;)

    VastaaPoista
  2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.2. toukokuuta 2018 klo 1.44

    Aivan totta ;) sattuuhan näitä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.