maanantai 2. huhtikuuta 2018

Ensimmäistä kertaa erossa vauvasta!Oi miten rentouttavaa on ollut viettää muutama päivä täysin ilman tietokoneen avaamista! Me olemme koko pääsiäisen nauttineet perheen ja sukulaisten seurasta laivareissun ja ruokailujen merkeissä. Pikkuhiljaa arki ja huominen taas lähestyvät, joten tietokoneen avaaminenkin jo hieman kutkutti. 3/3 ovat kerrankin samaan aikaan päiväunilla, joten ajattelin tulla kertomaan teille uutisen: Minä vietin perjantaina 4 tuntia ilman lapsia. Kyllä! Jopa ilman vauvaa! Ja voi että miten kutaa se nelituntinen teki.

Ostin kolme olutta ja painelin siskoni luo grillaamaan sekä saunomaan. Meiltä on siskoni luo alle 10 minuutin ajomatka joten se tuntui turvalliselta paikalta harjoitella isivauva-aikaa. Olisinhan aika nopeasti kotona tarpeen tullen sillä raskaana oleva siskoni oli lupautunut heittämään minut kotiin jos tilanne niin vaatisi! Niin, minusta tulee syksyllä ensimmäistä kertaa täti!!!! Olen ihan "hiukan" pähkinöinä asiasta. No takaisin asiaan..

Voisin nyyhkytellä miten ikävä minun vauvaa tuli, mutta pakko myöntää ettei oikeastaan edes tullut. Kyllä toki oli kiva tulla kotiin nuuhkuttelemaan toista ja vähän haikealta tuntui mennä nukkumaan kun illan tissittelyhetki oli vietetty isin ja tuttipullon kanssa, mutta muuten pieni breikki lapsiarjesta teki vain ja ainoastaan hyvää! Kaikki kolme lasta olivat yöunilla, kun saavuin kotiin. Juhlaa.Niin ja ehkä sitten se pääasia: miten täällä kotona oli mennyt? Hyvin kuulemma. Minä olin jättänyt kaksi 90 millin annosta pumpattua maitoa jääkaappiin ja molemmat pullot olivat tyhjennetty. Toinen juuri ennen kuin saavuin kotiin. Tuttipullo oli kelvannut ongelmitta ja pientä itkukohtausta lukuunottamatta oli Ilona ollut tyytyväinen. Näitä itkukohtauksia tulee minunkin kanssa, joten se ei lisää erossaolosta stressaamista yhtään.

Että hyvin meni, turhaan stressasin. Hyvillä ja innokkain mielin voin jatkaa siis huhtikuun 21. päivän odottamista, jolloin erotunteja kylläkin kertyy ainakin puolet enemmän. Mutta eiköhän silloinkin mene hyvin, onneksi meidän Ilona on siitä helppo ettei hän montakaan kertaa yössä edes syö! Se syöminen kun voi tuoda haastetta yöhön . Nimittäin pullo ei ole ihan niin nopeasti saatavilla kuin tissi. Ja hermostuessaan tuo matami on välillä vähän vaikea saada syömään oli kyseessä sitten tissi taikka pullo.

Minun täytyy tuolle pidemmälle reissulle miettiä kyllä jotain tissintyhjennyskeinoja. Sen verran kipeää teki jo tuo neljän tunnin tauko. Varsinkin kun tiheä imu oli juuri päättynyt. Rintapumppua en jaksa raahata mukana, joten ehkä riittää jos otan kertakäyttömukin johon voin käsilypsyllä vessassa tyhjentää suurimmat paineet. Ja liivinsuojia isot kasat...Ehkä?

Ensimmäinen kerta on pahin. Nyt kun erolaastari tuli repäistyä irti, ei se sitten loppujen lopuksi paha ollutkaan. Selvisin. Hän selvisi ja he selvisivät.

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.