sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Tahranpoistaja jonka jokainen lapsiperhe tarvitsee!Kävimme viime viikonloppuna messuilla. Piha- ja puutarhatuotteiden lisäksi messuilla oli paljon muutakin. Yksi pieni koju herätti mielenkiintoni, kun näin kasan palasaippuoita ja tekstin tahranpoisto. Lapsiperheissä ne tahrat kun ovat vähän liiankin tuttuja!

Juttelin hetken aikaa myyjän kanssa ja kyselin saippuan käyttötarkoitusta. Monet ovat vannoneet sappisaippuan nimeen, mutta pakko myöntää etten ikinä ole muistanut kauppareissulla ostaa sitä joten sen tehosta en liiemmin osaa sanoa. Tämän kuvassa näkyvän tahranpoistajan myyjä oli kuitenkin niin vakuuttava, että minun oli pakko ostaa saippuaa ihan kokeilumielessä. Muistaakseni viidellä vai kuudella  eurolla sai messutarjouksena kaksi kappaletta, joten jos toimivuus ei olisikaan hyvä, ei talouteni kokisi ihan hirveän suurta menetystä.

Olemme ostaneet Ilonalle paljon vaaleita vauvanvaatteita. Ne miellyttävät silmääni, mutta ovat aika lika alttiita. Tällä hetkellä niiden riesana on NiPat, kavereiden kesken niskakakat. Vauvan sinappia kun ei meinaa millään saada irti vaaleista vauvanvaatteista. Vaikka vaatteet heittäisi heti pyykkikoneeseen vahingon sattuessa, on valkoisessa bodyssa aina se pieni keltainen läntti pesunkin jälkeen. Olisiko saippua oikeasti niin hyvää, että ne tahrat olisi historiaa? Näin myyjä minulle ainakin uskotteli. Miten oli todellisuus?

Voi kyllä, kyllä oli! Pääsin heti samana päivänä testaamaan saippuaa ja vaikka body oli ollut muovipussissa tunteja ennen pesua, tahrat lähtivät ja body oli ihan puhtaan valkoinen! Halleluja!

Saippuaa kastellaan ja sen jälkeen sitä hinkataan tahralle molemmin puolin. Annetaan hetki vaikuttaa ja huuhdellaan pois. Tai heitetään pyykkikoneeseen normaaliin pesuun.

Saippuaa saa aika harvasta paikasta, ulkomailta ainakin. Mutta esimerkiksi minä ostin tuotteen deodoranttikivi nimisen firman kojulta - ostin nimittäin myös deodoranttikiven, mutta siitä lisää myöhemmin - ja firmalla näyttäisi olevan myös nettisivut mistä tuotetta voi halutessaan tilata.

Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla! Myyjä sanoi että jopa punaviinitahrat matosta lähti todella helposti tämän saippuan avulla. Katsotaan pääsenkö joskus kokeilemaan sitä, hah! Mutta ainakin mustikka&porkkanatahrat tulevat pian tutuiksi kiinteiden aloituksen myötä joten kyllä saippualle ainakin käyttöä löytyy. Ja sitten kun se loppuu, on varmasti pakko kokeilla myös sitä kehuttua sappisaippuaa. Vihdoin ja viimein. Tosin siihen saattaa mennä hetki, kovin riittoisalta tuo palasaippua vaikuttaa!

3 kommenttia

 1. Mistä tuo saippua on tehty?

  VastaaPoista
 2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.21. huhtikuuta 2018 klo 10.50

  tuossa paketissa on vain englanninkielinen versio jota en huonon kielipääni vuoksi viitsi lähteä kääntämään google kääntäjän avulla mutta tässä: 30 % soap, <5% anionic surfactants and non ionic surfactants, optical brightener, perfume containing citral, limonene and linalool.

  kauppiaan mukaan ymmärsin, että kasvipohjaisia öljyjä tms ainakin jos oikein muistan! mutta tosiaan itse tutkiskelin sisällystä ja pakko myööntää että en ole niin tietoinen asiasta että nimet olisivat sen enempää minulle kertoneet :p

  VastaaPoista
 3. Porkkanatahrat ja myös paprika lähtevät vaatteista auringonvalossa. Muutama tunti ulkona terassilla tai parvekkeella ja tahra on tiessään. Pilvinenkään sää ei haittaa. Testattu on.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.