keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Vauvavuosi älä mene niin nopeasti!

Hän täytti kaksi päivää sitten viisi kuukautta. Hän näytti merkkejä, että olisi lähdössä pian konttaamaan. Konttausasento löytyy, mutta jalkojen ja käsien yhteistyö ei vielä suju niin hyvin, että hän liikkuisi eteenpäin. Hytkymisestä päätellen siihen ei kuitenkaan mene kauaa.

Hän kuolaa ja luultavasti viime yönä oli lämpöä. Hän ei ole kahteen yöhön nukkunut kovin levollisesti. Hänen alaikeniensä läpi kuultaa kaksi hammasta. Koskakohan ensimmäinen puhkeaa?

Eilen ja tänään hän on noussut puoliksi istuma-asentoon lattialla. Eilen hän uskalsi iroittaa jopa toisen kätensä ja hieman etukenoisessa asennossa istui lattialla. Hetken, ennen kuin kierähti ja kolautti päänsä lattiaan.

Universumin ironiaa tai ihan vain kaipuuta isosiskojen vauhtiin, mutta nyt kun viimeinkin osaan nauttia vauvavuodesta, tuntuu se menevän aivan liian nopeasti eteenpäin. Haikeudella katselin eilen yhdessä ryhmässä kuvia vastasyntyneistä ja tajusin miten pitkä matka ollaan viidessä kuukaudessa tultu eteenpäin. Meillä ei ole vastasyntynyttä, mutta vauva kyllä vielä. Tätä menoa ei vain enää kovinkaan kauaa.

Vauvavuosi, hidastaisitko vähän tahtia?


2 kommenttia

  1. Voi miten suloinen tuo hymy :D Meillä on melkolailla saman ikäinen poika. Ensi viikolla 5kk. Hän ei vielä konttausasentoa hae, mutta kova olis tahto eteenpäin päästä. Niin ne vaan kasvaa nopeaan!

    VastaaPoista
  2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.3. kesäkuuta 2018 klo 22.40

    Kiitos!<3 ja älä muuta sano, liian nopeaan!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.